To je to što me zanima!

Grbin: Svi bi trebali u Hrvatskoj voditi politiku koja ukazuje na probleme i dajemo prilike

Predsjednik Republike Zoran Milanović, naime, danas prima predstavnike udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata i Zbora udruga veterana gardijskih brigada. Među njima je i Zoran Maras
Vidi originalni članak

Čelnik SDP-a Peđa Grbin rekao je u utorak kako bi svi u Hrvatskoj trebali voditi politiku razgovora i ukazivanja na probleme, referirajući se tako na sastanak Zorana Milanovića s braniteljima među kojima je i branitelj zbog kojega je napustio svečanost obilježavanja 'Bljeska'.

- Predsjednik Republike sam vodi svoju politiku. Politika u kojoj razgovaramo, ukazujemo na probleme i politika u kojoj dajem nekom šansu da uvidi da je pogriješio je politika koju bi svi u Hrvatskoj trebali voditi - poručio je Grbin u Slavonskom Brodu.

SASTANAK S PREDSJEDNIKOM Maras ide k Milanoviću: Uvijek sam bio i za dom i za domovinu spreman i hrvatski narod

Predsjednik SDP-a tamo je sudjelovao na predstavljanju Marija Vučinića kao kandidata te stranke za župana Brodsko-posavske županije i Ivane Ribarić Marjanović kao kandidatkinje za njegovog zamjenika. 

Predsjednik Republike Zoran Milanović, naime, danas prima predstavnike udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata i Zbora udruga veterana gardijskih brigada na temu potraživanje ratne odštete od Republike Srbije, pitanja nestalih, problematike tužbi hrvatskih logoraša protiv Republike Srbije i rasprava o obilježavanju obljetnica iz Domovinskog rata.

VEĆ SU SE SRELI Milanović će primiti branitelja zbog kojeg je napustio Okučane

Među braniteljskim predstavnicima je i Zoran Maras, predsjednika Udruge Specijalne policije, zbog kojega je Milanović lani napustio svečanost obilježavanja obljetnice operacije Bljesak u Okučanima jer je u službenoj delegaciji vidio Marasa u majici HOS-a s pozdravom “Za dom spremni”.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • os-lega 13.04.2021.

    Ti dobro vodiš svoju politiku? Tko ne misli kao ti nema što tražiti u SDP-u a i šire.

  • gvagec 13.04.2021.

    Ajde Grrbiin ili kako li več možda Grbin daj malo štofa ovoj politici mi smo zemljaci. Ako Ti zatreba pomoć javi se preko Admina mi smo kompići. Pod hitno treba sve mjenjati u ovoj kako je Franta rekao Kifli ...................................

  • samoproglašena_antifukarica 13.04.2021.

    stvarno, svi bi u hrvatskoj trebali voditi politiku koja ukazuje na izostanak ratne odstete koju bi velikosrpskocetnickoantifassiticki agresori trebali platiti zbog pokusaja "pomevanja gvanisa do linije vivovitisa kavlovas itditd". samo, druze pedjica, ne sjecam se da si ti ikad makar i spomenuo samu ratnu odstetu. bas nekako zanimljivo,a reklo bi se i simptomaticno

Komentiraj...
Vidi sve komentare