To je to što me zanima!

Grci objavili fotografiju: Ovo je terorist koji je prošao kroz RH

Ahmad al Mohammad je prošao kroz Grčku, Srbiju i Hrvatsku, ali druge zemlje ne objašnjavaju kako je preko njihovih teritorija stigao do Pariza i zašto nije registriran
Vidi originalni članak

Grčko ministarstvo za migracije objavilo je fotografiju Sirijca Ahmada al Mohammada (25), jednog od osumnjičenih za napad u Parizu, koja je nastala početkom kolovoza kada se registrirao kao izbjeglica u toj zemlji.

Ministar Yiannis Mouzalas predočio je na konferenciji za medije fotografiju i dokumente koji svjedoče da su mu uzeli otiske prstiju tijekom registracije, koja je napravljena, kako je rekao, u skladu sa standardima EU.

24sata

Mouzalas je rekao kako je poznato da je Ahmad al Mohammad prošao kroz Grčku, Srbiju i Hrvatsku, ali da druge zemlje ne objašnjavaju kako je preko njihovih teritorija stigao do Francuske i zašto nije registriran.

Al Mohammad je iz Turske doputovao u Grčku 3. listopada brodom u Leros, odakle je sproveden na Rodos gdje su mu uzeti podaci. Tamo su izdali 'dokumente' za šest mjeseci s kojima je preko Makedonije stigao u Srbiju 7. listopada gdje je također registriran. Dan kasnije, 8. listopada stigao je u kamp Opatovac u Hrvatskoj. Iz Hrvatske je vjerojatno otišao u Mađarsku.

Još uvijek se čeka da se oglasi Makedonija ili da barem priopće jesu li al Mohammada registrirali u skladu s procedurama. 

Idi na 24sata

Komentari 154

  • Onkel Adi 17.11.2015.

    terorista je uvijek bilo i bit će,nemožeš pročitati što se zbiva u nečijoj glavi.....

  • Ny 16.11.2015.

    kako su mi gadni ti ljudi ...fuj ..u ocima im vidim zlo... bljak

  • Zlatko Lukic 16.11.2015.

    cika ostoja u Opatovcu uzeo autogram i dobro ga izljubijo.... malo mu kaže liči na mladjeg brata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare