To je to što me zanima!

Grčić: Neće biti sjednice Vlade jer nema premijera Milanovića

Grčić je podsjetio kako Vlada nije zasjedala ni kada je premijer bio na službenom putu u Australiju, koji je trajao nešto duže te je Vlada funkcionirala bez problema
Vidi originalni članak

U četvrtak neće biti održana sjednica Vlade zbog boravka premijera Zorana Milanovića u SAD-u, potvrdio je u utorak potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

Podsjetio je kako Vlada nije zasjedala ni kada je premijer bio na službenom putu u Australiju, koji je trajao nešto duže te je Vlada funkcionirala bez problema.

-Tu su svi potpredsjednici Vlade i nema nikakvih problema oko koordinacije bilo kojeg posla. Jedino ovaj tjedan neće biti sjednice Vlade s obzirom da nema premijera, ali idući tjedan već nastavljamo s redovitim radom - rekao je Grčić na zagrebačkom Mirogoju.

Grčić je razgovore premijera s predstavnicima vodećih informatičkih tvrtki u SAD-u ocijenio dobrim inicijalnim povodom za ostvarenje projekata.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • melidony 30.09.2014.

    Znači jedna 19-minutna sjednica više -manje.

  • ĐuroKojot 30.09.2014.

    Ja mislio on izronio.ono on još dublje zaronio.

  • efteling 30.09.2014.

    Zadnji dan posete ce biti u Diznilendu.Pozvana je i vlada ali ce morati platiti iz svog dzepa.Milanovic je obecao da ce tamo odrzati propustenu sednicu vlade u redu za tobogan.I Milance je zamolio da se ponese uzina jer su pice i hrana bezobrazno skupi za hrvatske dzepove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare