To je to što me zanima!

'Grčka ne može očekivati našu pomoć ako se ne drži reformi'

Merkel je kazala kako će potaknuti Grčku da nastavi na svom putu reformi, a Hollande kaže da želi da Grčka bude u eurozoni, ali moraju napraviti velike poteze
Vidi originalni članak

Francuski predsjednik Francois Hollande i njemačka kancelarka Angela Merkel su u četvrtak uputili poruku Ateni da ne može očekivati propuštanje što se tiče njenog sporazuma o financijskoj pomoći ako se ne bude držala teških reformnih ciljeva. Grčki premijer inače ovaj tjedan počinje ofenzivu u Parizu i Berlinu u nadi da uvjeri europske sile kako Grčka zaslužuje strpljivost. 

Reuters javlja kako su se čelnici Francuske i Njemačke sastali u Berlinu kako bi uskladili svoju poruku grčkim vlastima. Merkel je kazala kako će potaknuti Grčku da nastavi na svom putu reformi. Hollande je istaknuo kako on želi da Grčka bude u eurozoni, ali grčke vlasti moraju napraviti velike poteze.  

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ZlatkoMihelčić 24.08.2012.

    tako zvani "Zajmovi za spas"odobreni su uz dogovor da će zemlje koje su primile zajam prodati državnu imovinu i prava na resurse i drakonski smanjiti izdvajanja na zdravstvo,obrazovanje i osnovnu socijalnu pomoć i na taj način rotšildske iluminatske korporacije postaju vlasnici tih zemalja !

  • diba_1 24.08.2012.

    jadna je država koja očekuje vašu pomoć ,a još jadnija ona koju pomoć uzme.

  • libeluli 24.08.2012.

    šta tek nas čeka, grčka kolijevka civilizacije, bila oduvijek neka sila u turizmu, brodogradnji a pogotovo brodovlasništvu, a sada od njih prijeti samo opasnost... velika, velika

Komentiraj...
Vidi sve komentare