To je to što me zanima!

'Grljenje s igračima ne pomaže baš percepciji žena u politici...'

Nakon utakmice Hrvatska-Danska koju su naši dečki završili s pobjedom, na internetu su počele kružiti fotografije i snimke predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kako grli i ljubi igrače u svlačionici
Vidi originalni članak

Nekima divan prizor, drugima baš i ne toliko - predsjednica ulazi u svlačionicu igrača Hrvatske, grli ih i ljubi, rukuje se s njima, dok ju sa svih strana snimaju i fotografiraju. 

TOMISLAV KLAUŠKI Kolinda upala u svlačionicu i ogrebala se za komadić slave

I dok su jedni komentirali kako je predsjednica dala divnu podršku hrvatskim nogometašima, neki, uključujući i bivšu premijerku Jadranku Kosor, taj su potez predsjednice osudili. 

- U politici sam naučila da upadanje dužnosnica u svlačionice i grljenje s igračima koji to nevoljko prihvaćaju pa odmah nakon ljubljenja sjedaju ili odlaze, ne pomaže jačanju percepcije o nužnosti veće participacije žena u politici. Dapače - napisala je Jadranka Kosor na svom Twitter profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 243

  • zebra 27 07.09.2018.

    Ljubomora nije dobra, ona čini loše stvari..

  • zebra 27 07.09.2018.

    E Jaco da su kojim slučajem igrale Hrvatska i Slovenija, da si ti slučajno još premijerka i da je Pahor bio na utakmici, ti bi prvog i jedinog njega izgrlila i izljubila.. Onda bi bili najmanje bitni protokol i percepcija..

  • zebra 27 07.09.2018.

    Ma daj Jaco a kad si se ti grlila i ljubila s Pahorom i darovala mu naše more samo da nas pusti u EU, onda je bilo sve u redu i perecepcija je bila odlična.. Kolinda je išla čestitat nogometašima u svalčionicu i tako pokaza koliko voli Hrvatsku i koliko njoj znači kad naši sportaši/ce (bilo u kojem sportu) pobjedama promoviraju Hrvatsku u svijetu.. Kad si ti nekome čestitala?? Ili tvoji prijatelji bivši predsjednik Josipović, i bivši premijer Milanović?? Vi ste se strogo držali protokola jer ste bili hladnokrvni na svaku pobjedu naših sportaša/ica u svijetu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare