To je to što me zanima!

Grmljavina i pljuskovi, a onda opet nagla promjena i - vrućine

Što se tiče petka i vikenda, kraj tjedna donosi sve toplije vrijeme. Meteorolozi predviđaju da će nam se vratiti one 'ljetne' vrućine.
Vidi originalni članak

DHMZ piše da će biti Jadranu pretežno sunčano, a u unutrašnjosti povremeno više oblaka i uglavnom bez oborine. Ujutro na kopnu mjestimice magla. Vjetar većinom slab. Na Jadranu umjerena do jaka bura sredinom dana u okretanju na zapadnjak i sjeverozapadnjak, na sjevernom dijelu jugo. Najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 25, na moru te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 25 do 29 °C.

PONOVNO STIŽE LJETO DHMZ: Nadamo se da će se vremenske prilike i nabujale rijeke smirivati od utorka

Meteorolozi za sutra na Jadranu prognoziraju pretežno sunčano, ponegdje s umjerenom naoblakom, a u unutrašnjosti i oblačnije. Ujutro na kopnu mjestimice magla, poslijepodne i osobito navačer u Gorskome kotaru i na sjeverozapadu mogući su pljuskovi i grmljavina. Vjetar većinom slab, na istoku do umjeren jugoistočni, na Jadranu u noći i ujutro slaba i umjerena bura, od sredine dana jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura uglavnom između 8 i 13, na Jadranu 15 i 20 °C, a najviša dnevna od 24 do 29 °C.

Što se tiče petka i vikenda, kraj tjedna donosi sve toplije vrijeme. Meteorolozi predviđaju da će nam se vratiti one 'ljetne' vrućine.

Upozorenja za danas u većini Hrvatske nema, u Dalmaciji se upalio 'žuti alarm' radi mogućeg jakog vjetra.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare