To je to što me zanima!

Grmoja bio u Italiji pa se javio u bolnicu: 'Bio sam na jugu...'

Mostov zastupnik Nikola Grmoja kaže, međutim, da je protekli vikend bio u Italiji, ne službeno, nego privatno i ne u regijama gdje je potvrđena pojava koronavirusa
Vidi originalni članak

Hrvatski sabor, unatoč prvom oboljelom od korona virusa u Zagrebu, 'u ovom trenutku ne planira odgodu rada', odgovoreno je Hini u utorak poslijepodne iz Sabora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz saborske Službe za medije poručuju da će se „svi eventualni budući koraci“ poduzimati u skladu s uputama Ministarstva zdravstva i Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Dodaju da „prema evidenciji službenih putovanja zastupnika, u proteklih 14 dana nitko nije službeno boravio u Italiji“.

PRVI SLUČAJ KORONE U HRVATSKOJ Obitelj zaraženog mladića je u šoku: 'Majka nije baš dobro...'

Mostov zastupnik Nikola Grmoja kaže, međutim, da je protekli vikend bio u Italiji, ne službeno, nego privatno i ne u regijama gdje je potvrđena pojava koronavirusa.

- Po povratku sam se javio u Kliniku za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' gdje su mi rekli da nema rizika, jer sam bio na jugu Italije - kazao je Grmoja.

LJEKARNE POD OPSADOM Maski ni za lijek: 'Imamo zalihe za 3 mjeseca, sam ću ih sašiti'

 - O svim odlukama povezanima s radom Sabora, a pod utjecajem eventualnih promjena u razvoju događaja na ovu temu, pravovremeno ćemo izvještavati javnost - najavili su iz saborske Službe za medije.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • najiram 10 27.02.2020.

    grmonja išel glumiti kontejnera za korona virus...sada ga bude ispustil u saboru i desetkoval protivnike političke...za svaki slučaj ide proveriti jer upel pokupiti dosta korona virusa....

  • japanokinez 26.02.2020.

    Kakvi heroji, ne znam oklen im tolika snaga i hrabrost da pored korone rade u saboru. Oni su naši heroji, čudom se načuditi ne mogu, pa oni žrtvuju život za nas, sve nas, cijelu planetu. To su pravi domoljubi, ni virus ih ne sprečava da rade. Grmoja je čak otišao toliko daleko da je oša ponjeg. Ma fenomenalno.

  • Cipuka 25.02.2020.

    A sto nisi i ti u milano otisa pa se izljubio sa svima u saboru.... uf

Komentiraj...
Vidi sve komentare