To je to što me zanima!

Grmoja: Most ne žica glasove nego nudi konkretan program

Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja poručio je u subotu kako Most, 'u ovoj kampanji u kojoj prevladavaju uvrede i ne govori se o programima, ne žica glasove i jedini nudi nešto konkretno'
Vidi originalni članak

"Prvi smo predstavili program koji predviđa rast plaća kroz smanjenje poreza na dohodak, rast mirovina kroz ukidanje poreza na mirovine i usklađivanje s inflacijom, a jedini je Most predstavio demografsku strategiju obnove Hrvatske koja predviđa snažne mjere poput uvođenja jedinstvenog dječjeg doplatka, prodaje državnih nekretnina kako bi se riješilo stambeno pitanje mladih obitelji, šestosatno radno vrijeme za majke do navršene 10. godine najmlađeg djeteta", rekao je na konferenciji za novinare.

Most, tvrdi Grmoja, 'ne žica građane da mu daju glas, nego zaista govori što će učiniti za njih'.

"Snažno se Most od početka obračunavao s korupcijom, jedini smo protekle četiri godine razotkrivali afere Plenkovićeve Vlade, ali to nije jedini naš forte. Mi na ove izbore izlazimo s konkretnim programom koji će pomoći i našim radnicima i umirovljenicima, obiteljima, posebno onima koji su otvoreni životu i većem broju djece. Dakle oni su nam u fokusu kroz naš demografski program. Upozoravali smo i na opasnost od uvođenja eura u situaciji inflacije“, naveo je Mostov premijerski kandidat Grmoja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pipica12 09.04.2024.

    Petrov i Grmoja dva najveća smutljivca i prevaranti u Hrvatskoj politici. Tko god misli s njima koalirat, osuđen je na propast. Gledam njegov intervju na N1, uglađeni negativac, toliko sladak do bola. Još jedna stvar, on je kandidat za premijera na listi Mosta, ne mogu vjerovati. Osim toga, postoji pitanje da li će Most uopće proći cenzus? Zato tko god misli biti snjima, neka dobro razmisli. Ja ne bi s njima ni u crkvu!

  • AnarhosindikaIist 06.04.2024.

    Da sam desničar, imao bih težak izbor. Most, jer svojim trudom i zalaganjem zaslužuju glas prave desnice. Cijenim njihov odnos prema socijalnim pitanjima i korupciji te hrabrost, jer nije lako stati na žulj najjačim igračima, npr. Pripuzu. Intelektualno su ojačali svoje redove bračnim parom Raspudić, gdje čak Selakica ima veću težinu od supruga. DP je jako ojačao dolaskom tandema Kolakušić&Sinčić, ali ovi su mi malo kontrverzni... DP je blizak HDZ-u, ali s druge strane, ovu dvojicu nikako ne mogu zamisliti u koaliciji sa ZO. Problem je da ta dvojica ne odlučuju, nego Penava. U nekom razvoju događaja, rado bih vidio Kolakušića na mjestu Glavnog državnog odvjetnika, koji je pod očiglednim utjecajem Lady Laure, koja je obavila ogroman posao u Rumunjskoj svojevremeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare