To je to što me zanima!

Grmoja o prosvjedu: To je bio lijevi, a ne antivladin prosvjed. Napravili su uslugu Plenkoviću

Isključivanjem Mosta iz prosvjeda, učinjena je usluga Vladi i Plenkoviću koji sada može reći da ovi koji prosvjeduju ne žele Zakon o hrvatskom jeziku, očuvanje hrvatskog identiteta, rekao je Grmoja
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Nikola Grmoja (Most) izjavio je u subotu kako bi Most bio dio današnjeg prosvjeda na Markovu trgu kada bi to bio  antivladin prosvjed, ali kako je od njega napravljen lijevi prosvjed, Most tamo nije dobrodošao.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Isključivanjem Mosta iz prosvjeda, učinjena je usluga Vladi i Plenkoviću koji sada može reći da ovi koji prosvjeduju ne žele Zakon o hrvatskom jeziku, očuvanje hrvatskog identiteta, rekao je Grmoja novinarima.

Ponovio je kako je lijeva opozicija inzistirala na tome da se Most isključi iz prosvjeda na Markovom trgu i napravila od njega lijevi predizborni skup.

 Rekao je i kako organizatori nisu željeli da prosvjed bude masovan i antivladin, a kao razlog isključenja Mosta naveli su njegovo protivljenje ilegalnim migracijama.

PROSVJED NA MARKOVOM TRGU Benčić poručila prosvjednicima: 'Vi niste ti koji trebaju otići, treba otići Plenković i HDZ'

 Most od svoga stava neće odustati, taj stav štiti hrvatske zakone, hrvatsku granicu i, u biti, sigurnost hrvatskih građana, istaknuo je Grmoja. 

  Postoje istraživanja, dodao je, koja su pokazala da je Hrvatska jedna od najsigurnijih zemalja za noćne šetnje i Most to želi očuvati.

„Želimo očuvati hrvatski identitet i brinuti se prvenstveno za Hrvate, ako to smeta ovima iz Možemo, to je njihov problem", poručio je, spočitnuvši toj stranci da ju se nije  moglo vidjeti na velikom prosvjedu ispred HDZ-a kad je nestala milijarda kuna iz INE. 

SNIMKE IZ ZRAKA Pogledajte snimke s Lotrščaka: Prosvjednici napunili i Katarinin trg, traže odlazak Vlade i izbore

Govoreći o radu Vlade ocijenio je da ona tjera Hrvate iz Slavonije, Srijema, Baranje, Podravine, a uvozi imigrante i dodatno snižava cijenu rada. Jedina politička opcija koja se suprotstavlja takvoj politici je Most, ustvrdio je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • samocenzura 17.02.2024.

    sta ovaj grm zeli,mislim da je on jos uvijek privezen hdz.

  • VilaVelebita2001 17.02.2024.

    Prosvjed sekte Mozemo i slicnih je obmana naivnih gradjana! Laganjem su dosli na vlast u Zagrebu, kamo srece da nisu..

  • 17.02.2024.

    Nije valjda da se most ulizava ljevici?Tu nema kruha i most bi trebao shvatiti da pripada drugoj strani ako hoce imati utjecaja na Hrvatsku politiku.Treba napraviti protutezinu ljevici a to je da se poslazemo od centra prema desno .To bi trebala biti Hrvatska buducnost.Nazdravlje 🤠

Komentiraj...
Vidi sve komentare