To je to što me zanima!

Grmoja u suzama nakon napada na volonterke Mosta: 'One su došle pomagati, užasno je to'

Volonterke Mosta napadnute su danas u centru Zagreba. Djevojke su skupljale potpise za kandidata Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimira Troskota. Nikola Grmoja je u šoku
Vidi originalni članak

Predobre su, došle su tu volontirati, pomagati i onda ih netko tu usred grada udara. Užasno je to, ne mogu, kazao je za Dnevnik Nove TV suznih očiju Nikola Grmoja. 

Podsjetimo, dvije mlade volonterke Mosta, inače studentice, fizički su napadnute danas na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Štandu na kojem su prikupljale potpise za kandidata Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimira Troskota  pristupio je nepoznati muškarac i počeo ih udarati.

NAPAD U CENTRU ZAGREBA 'Volonterku MOST-a izudarao je šakama u glavu. U šoku smo...'

- Došao je to štanda vičući i počeo je bacati stvari. Nakon toga je zgrabio našu volonterku i počeo je udarati šakom u glavu. Lupio ju je dva, tri puta. Brzo je reagirao jedan prolaznik koji ga je pošpricao suzavcem i tako ih spasio težih ozljeda jer su na štandu bile naše dvije volonterke. Onda smo mi dotrčali iz obližnjeg ureda zadržali napadača i pozvali policiju -  rekli su nam iz MOST-a o napadu u petak na Trgu bana Jelačića na njihovom štandu povodom nadolazećih lokalnih izbora. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • apolitični 12.05.2021.

    to može biti samo ljevičarska mladež , oni su naučeni kako nekoga zastrašiti ,tko ne misli kao oni , da je to napravio HDZ-ov birač ili član već bi i CNN o tome izvještavao i puštao video snimak

  • 24.04.2021.

    Zašto skrivaju identitet napadača, sigurno nije hrvatski branitelj....

  • 24.04.2021.

    Ko ju je napao ? Militantni Hadezeovac ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare