News

Komentari 156

Grmoja u suzama nakon napada na volonterke Mosta: 'One su došle pomagati, užasno je to'

Grmoja u suzama nakon napada na volonterke Mosta: 'One su došle pomagati, užasno je to'

Volonterke Mosta napadnute su danas u centru Zagreba. Djevojke su skupljale potpise za kandidata Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimira Troskota. Nikola Grmoja je u šoku

Predobre su, došle su tu volontirati, pomagati i onda ih netko tu usred grada udara. Užasno je to, ne mogu, kazao je za Dnevnik Nove TV suznih očiju Nikola Grmoja. 

Podsjetimo, dvije mlade volonterke Mosta, inače studentice, fizički su napadnute danas na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Štandu na kojem su prikupljale potpise za kandidata Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimira Troskota  pristupio je nepoznati muškarac i počeo ih udarati.

- Došao je to štanda vičući i počeo je bacati stvari. Nakon toga je zgrabio našu volonterku i počeo je udarati šakom u glavu. Lupio ju je dva, tri puta. Brzo je reagirao jedan prolaznik koji ga je pošpricao suzavcem i tako ih spasio težih ozljeda jer su na štandu bile naše dvije volonterke. Onda smo mi dotrčali iz obližnjeg ureda zadržali napadača i pozvali policiju -  rekli su nam iz MOST-a o napadu u petak na Trgu bana Jelačića na njihovom štandu povodom nadolazećih lokalnih izbora. 

Najčitaniji članci