To je to što me zanima!

Grom udario Slovenca (51) dok je pokrivao svoj BMW

Slovenca Petera Pridigara (51) u srijedu je oko ponoći pogodio grom u autokampu Pomer kraj Pule. U pulskoj bolnici zadržan je na promatranju
Vidi originalni članak

Petera Pridigara (51) iz Maribora u srijedu je prije ponoći udario grom dok je pokrivao ceradom svoj BMW u autokampu Pomer kraj Pule. Nevrijeme, praćeno tučom zahvatilo je pulsko područje iza 23 sata.
- Još sam u šoku. Majka i ja stajali smo kod vozila sa suprotne strane od oca. On je kleknuo i pokušavao pokriti automobil ceradom, te se jednom rukom držao za karoseriju od auta. Odjednom smo čuli užasno jak prasak da sam mislio da ću oglušiti. Istovremeno mi je jako zabljesnulo pred očima. Nakon nekoliko trenutaka vidio sam oca kako sav krvav leži pored automobila. Imao je razbijen nos i bio je isprva bez svijesti - priča Petrov sin Marko (23). Marko i majka Sonja odmah su trčali do obližnjih susjeda u kampu koji su pozvali Hitnu pomoć.
- Otac se probudio u bolnici i ne sjeća se tragedije. Sjeća se samo da je pokrivao vozilo, a potom trenutka kada je otvorio oči u bolnici. Pitao nas je kako je njegov nos - kaže sin. Grom je, po njegovoj priči, najprije udario u stablo koje je na par mjesta potpuno oguljeno, a potom je kroz zemlju 'putovao' do vozila, gdje se dogodio kontakt s Peterom.
- Na sreću, otac će biti dobro, a u šok sobi je u bolnici na promatranju - pričaju sin i majka. Na BMW-u nema oštećenja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • intel_1 13.06.2008.

    Zao mi je groma :-))))))))))))))))))))))))

  • mayhem26 13.06.2008.

    A jel ckro vise taj janez ili je jos ziv j..o mamu svoju......Daj krepaj čovječe......

  • malaysia 12.06.2008.

    NEĆE GROM U KOPRIVE, MA I BOG VIDI ŠTO NAM RADE, NETREBA IH U HRVATSKOJ. AMEN

Komentiraj...
Vidi sve komentare