To je to što me zanima!

'Grudi u tubi': Britanke više ne idu pod nož već se sada mažu

Gomila Britanki odustala je od operacija i push up grudnjaka nakon otkrića seruma NIP+FAB. Erin (29) su grudi sa veličine 32C skočile na 32D u mjesec dana
Vidi originalni članak

Posao plastičnim kirurzima mogle bi ozbiljno ugroziti 'grudi u tubi', odnosno serum za koji kažu da povećava obujam prsa za tri četvrtine košarice u samo četiri tjedna. Serum NIP+FAB Bust Fix, hit u Velikoj Britaniji, djeluje tako da stimulira formiranje i nakupljanje masnih stanica tijela u grudima te ih tako povećava. Sadrži zelene alge i ekstrakt mangostina koji je bogat vitaminima, antioksidansima, enzimima... Prodaja čarobne kreme raste iz dana u dan, a Daily Mail piše kako su u samo jednoj noći prodali 100.000 komada diljem svijeta i preko interneta. Serum se prodaje po cijeni od 16.29 funti, što je oko 150 kuna. 

Nezavisna istraživanja napravljena na 6000 žena  pokazala su kako je dvije trećine ispitanica primjetilo povećanje grudi za više od pola broja nakon 12 tjedana, dok su četvrtini njih grudi narasle za tri četvrtine broja. Jedna od zadovoljnih mušterija je i Erin Connor (29), koja tvrdi da joj je veličina grudi narasla sa 32C na 32D nakon što je mjesec dana koristila kremu. 

- Oduvijek sam se sramila svojih malih grudi. Isprobala sam sve push up grudnjake, no ništa nije pomoglo. Htjela sam otići i na plastičnu operaciju, no to mi je bilo preskupo. Tada sam kupila ovaj serum. Ispočetka sam bila skeptična, no već nakon dva tjedna primjetila sam promjenu - priča Erin. 

Testovi koji su napravili dermatolozi pokazali su da Bust Fix povećava proizvodnju masnih kiselina, odnosno pospješuju proces lipogeneze. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • user_32967 14.11.2011.

    kad žena boravi jedno vrijeme kraj žene koja ima puno veće sise, njene se također povećaju u obujmu. Valjda konkurentnost.

  • PapaŠtrumpf 13.11.2011.

    Sad će britanke vikati Silvestre Fabrizioooo padnite mi na grudi !

  • user_21681 13.11.2011.

    možeš neče ti stat u hlače

Komentiraj...
Vidi sve komentare