To je to što me zanima!

Grupa od 20 muškaraca tukla je, maltretirala i silovala ženu

Indija: Žena je izlazila iz noćnog kluba, a uhvatila ju je skupina od 20 muškaraca koji su je vukli po podu, čupali joj kosu, svlačili je i silovali. Nitko nije reagirao
Vidi originalni članak

Skupina muškaraca je u indijskom gradu Guwahati u subotu napala jednu ženu koja je izlazila iz noćnog kluba. Bespomoćnu ženu su tukli, vukli je po podu, štipali i čupali za kosu, a na kraju i silovali. 

Sve je snimio novinar koji te večeri nije bio na zadatku te je snimkom šokirao javnost. Žena je cijelo vrijeme vrištala i molila za pomoć, a nitko od prolaznika ju nije ni pogledao. 

Policijska postaja nalazi se svega nekoliko metara od mjesta incidenta, a policajcima je trebalo čak 45 minuta da dođu do mjesta zločina. U pola sata maltretiranja, skupina od oko 20 muškaraca je prebila, svukla i silovala ženu, javlja Daily Mail

Državne vlasti u nedjelju su izdale tjeralicu za svima koju su sudjelovali u maltretiranju žene, a njihove slike su na posterima koji su objavljeni po cijelom gradu.

- Uletio sam u gomilu ljudi nakon što sam čuo zapomaganje nesretne žene. Čim me vidjela zamolila me da joj pomognem. U tom trenutku su me nasilnici napali te su me pitali zašto joj  želim pomoći. Rekao sam im da sam pozvao policiju, koja je već na putu - ispričao je novinar koji je sve snimio. Dosad su uhitili dva muškarca koji su povezani s napadom, a za ostalima tragaju. 

Idi na 24sata

Komentari 304

  • gabrielZG 19.07.2012.

    ti si bolesnik.

  • gabrielZG 19.07.2012.

    Vidim da neki biseri odavde pišu gluposti jer očito nemogu Indiju nači na zemljopisnoj karti . Tamo se događaju i još gori zločini od ovoga a akzne samo 10% od toga što ulove. Ovo je zastrašujuče i njih 20 na jednu curu jer od vas nekolicine pametnih šta pišete da NIJE silovana nego samo pretučena znate koje to traume ostavlja na njoj i kako ta žena da živi dalje s tim,očito imate iste skolonosti ko tih 20 kretena ali niste svijesni toga.

  • rijeka321 19.07.2012.

    da mogao je snimat, a nije ništa poduzeo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare