To je to što me zanima!

GSS-ovci su na leđima nosili djevojku koja je slomila nogu

Planinarka (27) pala je penjući se na južnom Velebitu. Slomila je nogu. Helikopter nije mogao do ozlijeđene djevojke. GSS-ovci su je satima spašavali
Vidi originalni članak

Planinarka (27) pala je penjući se na južnom Velebitu s prijateljima. Slomila je nogu. U subotu oko 17 sati zatražili su pomoć. Helikopter nije mogao do ozlijeđene djevojke. GSS-ovci su je satima spašavali. Čim su je pronašli, imobilizirali su je, a potom prenijeli u planinarski dom na leđima. Sad je u zadarskoj bolnici. Dio GSS-ovaca predano pomaže poplavljenim područjima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • liliana 02.06.2014.

    E sada neka plati troškove spašavanja.Tko će to platiti helikopter i ostalo.Ona neka ima hobi za svoj račun a ne naš.

  • U_krajina 01.06.2014.

    Čudi se mickey mouse kako je novinar napisao.. Pa da, ok - novinari čestonapišu glupost, a ja dobivam opomene admina :-p, ali stvarno... tko nije vidio Velebit, ne može razumjeti .. stvarno postoje toliko nepristupačni tereni da SAMO JEDAN član gssa može proći noseći nekog unesrećenog... Npr od Vaganskog vrha do Borisovog doma je 4-5 sati ubitačnog hoda, i još 2-3 sata do automobila..

  • miki mausek 01.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare