To je to što me zanima!

'Gubitnici Adlešić i Čehok odlučuju o našoj sudbini'

Bloger Potjeh: Đurđa Adlešić i Ivan Čehok izgubili su izbore u Bjelovaru i Varaždinu gdje su gradonačelnici, a sad kroje budućnost Hrvatske
Vidi originalni članak

Izbori su završili, ali se "strasti" oko izbora ne stišavaju. Na stranici Pollitika.com bloger Potjeh navodi kako su i Đurđa Adlešić i Ivan Čehok izgubili izbore u gradovima u kojima su gradonačelnici. Tako je HSLS u koaliciji s HSS-om u Bjelovaru bio treći po broju osvojenih glasova, kao i u Vraždinu, gdje je osvojio 16,17 posto. Potjeh se pita kako sad dva gubitnika odlučuju o budućnosti Hrvatske. Također kaže da smo o njihovu poštenju sve već dosad ionako vidjeli, a u prilogu je video s YouTubea autora velikihrvatina u kojem Đurđa Adlešić, gostujući u "Otvorenom", kaže kako njen suprug ne radi u Croatia osiguranju. U filmiću autor iznosi nekoliko dokaza koji to pobijaju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pongra 04.12.2007.

    L A Ž E i to konstantno u svoju korist !!!!!!

  • Miško39 28.11.2007.

    Jadan smo mi narod kada ovakvi odlučuju o našoj sudbini. Pa zar mi nemamo pametnih ekonomista,pravnika, sociologa i ljudi svih drugih profila, koji su dokazali svoju umješnost na svome polju rada. Samo Vas pitam; Tko je Đurđa Adlešić?

  • manitou 27.11.2007.

    već sam rekao da kad ju vidim, da mi se kenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare