To je to što me zanima!

Gundulićeva otvorena za promet, maknuli su ograde

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Aktivisti su rekli da će na jesen nastaviti borbu za Varšavsku, no da se pravna bitka nastavlja. Od četvrtka je za sav promet otvorena Gundulićeva
Vidi originalni članak

Radovi na gradilištu u Varšavskoj ulici u Zagrebu odvijaju se normalno nakon izvanredne sjednice Gradske skupštine, a od četvrtka je i Gundulićeva ulica otvorena za promet. Radnici su piše Nacional u srijedu kasno navečer uklonili ogradu. Gradilište umjesto interventnih policajaca ulicu čuvaju zaštitari.
Skupština je u zaključku izvanredne sjednice zatražila obustavu gradnje u Varšavskoj, a Bandić je odgovorio da ne može zaustaviti radove jer samo provodi odluke, koje nije donio on već Skupština. Organizatori prosvjeda u Varšavskoj u srijedu su najavili nastavak prosvjeda za jesen.
Policija je prije tjedan dana uhitila aktiviste i prosvjednike u Varšavskoj koji su im pružali pasivni otpor. Priveli su ukupno 150 ljudi. Radnici su u ograđenom gradilištu srušili drveće te uklonili svjetiljke zbog gradnje ulazne rampe u garažu Horvatinčićeva projekta Cvjetni prolaz. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • svila22 22.07.2010.

    je došlo je ljeto treba na more koga briga sad za varšavsku,koji su to pacijenti za koga li samo rade

  • mit 22.07.2010.

    ako su svi papiri uredni neka se radi jer od toga će imati svi koristi pa čak i ti \"masovni\" prosvjednici

  • Medici 22.07.2010.

    Dosta mi je tih prosvjednika i besposličara. Neka čovjek gradi a jedini razlog je taj što NE ŽELIM PLAĆATI ODŠTETU do koje bi došlo da radovi stanu. Čovjek ima sve papire, sve dokumente..sve je po zakonu..a hebi ga što je to po hrvatskom zakonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare