To je to što me zanima!

Gunjani dobivaju 70 kontejnera za stanovanje i ambulantu

Pomoćnik ministra gospodarstva Ivo Milatić predat će tri kontejnera spojena u jednu funkcionalnu cjelinu za potrebe ambulante i 70 kontejnera za stanovanje
Vidi originalni članak

Ravnateljstvo za robne zalihe Ministarstva gospodarstva dovršava projekt postavljanja kontejnera u poplavljenim područjima Općina Gunja i Drenovci, javlja HRT.

Pomoćnik ministra gospodarstva Ivo Milatić će predati tri kontejnera spojena u jednu funkcionalnu cjelinu za potrebe ambulante u Gunji.

Također će se na upotrebu stanovnicima poplavljenih područja predati i 70 kontejnera za stanovanje, dva kontejnera za pranje rublja i dva za pranje posuđa te šatore za boravak stanovnika općina Gunja i Drenovci.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dobro jutro 22.08.2014.

    Zar nisu trebali dobiti kuce,jest nekome ubo posao,da mi je znati ciji li su i po kojem natjecaju su kupljeni

  • ira1hr 22.08.2014.

    Sramota, kupuju se limenke za te jadne ljude, a niti jedna cigla još nije stavljena u tu napaćenu Gunju. Za što smo svi mi skupljali novac, da bi neki debelokožac sad zarađivao na tim limenkama. Pa zar ćemo dozvoliti da ti ljudi dočekaju zimu u tome? Gdje je više ta pravda za ovaj narod i do kad ćemo samo pričati , kad ćemo više početi raditi na tome.?

  • bbbdado 21.08.2014.

    Bojim se da će mnogi dočekat starost u tim limenkama

Komentiraj...
Vidi sve komentare