To je to što me zanima!

Gušila kćer zbog loših ocjena? Priveli majku iz Gorskog kotara

Kako navodi Novi list, majka je nezadovoljna zalaganjem kćeri u školi fizički nasrnula na nju, navodno je gušila jastukom, a kod nje je pronađen i nož zamotan u krpi
Vidi originalni članak

U istražni centar Županijskog suda u Rijeci u subotu je privedena žena iz jednog manjeg naselja u Gorskom kotaru zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilje u obitelji, zlostavljala je svoju maloljetnu kćer.

Kako piše Novi list, majka je revoltirana školskim (ne)uspjesima svoje kćeri fizički nasrnula na nju, navodno je gušila jastukom, a kod majke je nakon što je intervenirala policija, pronađen i nož zamotan u krpi.

Osumnjičena dosad nije osuđivana, a ima još tri punoljetne kćeri.

Sudac istrage Vlado Bosner odredio je majci mjere opreza kojima će se osigurati mir u kući, ali i izbjeći mogući novi sukob.

Naložio je da se osumnjičena majka do okončanja istrage preseli starijoj kćeri u Rijeku, a maloljetna kćer ostaje u Gorskom kotaru. Majka se mora javljati načelniku Prve policijske postaje jedanput tjedno i zabranjeno je približavanje kćeri na udaljenost od 100 metara, te uspostavljanje bilo kakvog kontakta.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • dejan14 10.12.2016.

    Da po vama triba gaziti djecu onda što ste je stvarali da imate di svoj bijes iskaliti. Djecom triba razgovarati viditi u čemu je problem a ne tući

  • NINA88 30.11.2016.

    A gdje je toj maloj ćaća. Svi se okomili na mater.

  • maxich 29.11.2016.

    A tko je prijavio taj sukob? Balavo propadalo kojemu se ne uči, majka, susjed, škola? Ne može se ista mjera odgoja primijeniti na svako dijete, a u pubertetu se djeca mijenjaju. Naravno, treba imati i mjeru. Ali otuživati majku koja možda sve daje od sebe kako bi od male nešto napravila i to bez da znamo pozadinu ove priče je novinarski neprofesionalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare