To je to što me zanima!

Gušili staricu u Šibeniku dok im nije prepisala stan. Prijavili ih za pokušaj teškog ubojstva

Žena (42) i muškarac (34), rodbinski povezan sa žrtvom, došli su u stan 84-godišnjakinje u Šibeniku te je muškarac tražio da mu prepiše nekretninu, na što nije pristala. Počeo ju je gušiti
Vidi originalni članak

Šibensko-kninska policija izvijestila je da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i 42-godišnjakinjom osumnjičenima za pokušaj teškog ubojstva.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako su osumnjičeni 12. svibnja u Šibeniku, s namjerom prisvajanja materijalne koristi, u večernjim satima došli u stan 84-godišnjakinje, inače rodbinski vezane s 34-godišnjakom. Osumnjičeni je prvo verbalno tražio 84-godišnjakinju da mu prepiše nekretninu na što ona nije pristala. 

Tada osumnjičeni tjelesnom snagom i podesnim predmetom pokušava ugušiti nesretnu ženu u čemu prestaje kad oštećena zbog straha za život pristane prepisati nekretninu.

- Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - priopćila je policija.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Splitski cvit 17.05.2023.

    Nadam se da ih osim tužbe za pokušaj ubojstva čeka i sudsko poništenje iznuđenog potpisa.

  • problematik 17.05.2023.

    Ljudi nisu svjesni da sve čeka starost a kakva će im biti nitko se ne pita.U ovom slučaju policija je bila učinkovita i za to im svaka čast !

  • EmilCandor 17.05.2023.

    Na tisuce starih osoba potpisalo je prijepis svojih nekretnina, pod slicnim ili groznijim okolnostima, cak i vlasnicima starackih domova, ali i nemalom broju sutkinja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare