To je to što me zanima!

H. Žužić otišao iz zatvora pognute glave na liječenje

Žužiću (24) će se u utorak privremeno prekinuti služenje zatvorske kazne zbog operacije lijevog ramena. U bolnici bi trebao provesti dva tjedna
Vidi originalni članak

Hrvoje Žužić izašao je u utorak iz zatvora, a na liječenje u Kliniku za kirurgiju KBC-a Rebro mora se javiti u srijedu. U bolnici bi trebao provesti dva tjedna, koliko mu je odobrio sudac. Žužić u zagrebačkom Vukomercu služi petogodišnju kaznu jer je prošle godine u Velikoj Gorici s 2,15 promila alkohola u krvi skrivio sudar u kojem je poginula Ružica Pavić (19), a njezin dečko, Hrvoje Matijašić (23) teško se ozlijedio.
- Trebao bi odslužiti svoju kaznu do kraja i u primjerenom zatvoru. Ima još zatvorenika koji su bolesni pa se liječe u zatvorskoj bolnici. Zanima nas hoće li biti pod nadzorom na slobodi, da se ne bi dogodilo da opet pije kave ili vozi - rekli su roditelji Hrvoja i Ružice.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • user_27335 23.07.2008.

    EH VI KOJI PIŠETE da nije on kriv da on nije htio-jelda nije htio pit nije jednom pio nije jednom dobio kaznu ne nije EH PA JE DOBIO je više opomena više kazni i mislim da ima bogatu glavicu sa kojom može razmišljti pitajmo bilo kojeg oca ili majku da joj netko uzme dijete...KAKO JE TO a to nije htio možda nije al trebao je pazitii,da se ovo meni dogodi mene bi liječili u zatvoru a ne u bolnici zato molim Vas...ima dobro tatu tj.bogatog po tome je srećković

  • crni vrag_627 23.07.2008.

    ja osobno nisam u nikakvom rodu s njim ali znam da je bolestan id cega boluje i opet ponavljam dao Bog pa se svi nasli u njegovoj kozi i onda nek ljudi pljuju po vama jer svi znaju komentirat tudu nesrecu al kad se tako vama dogodi mozda cete drukcije razmisljat!!!!!

  • fulltimemom 23.07.2008.

    ja bi molila samo svih koji ga brane da mi objasne zasto, jeste u kakvom rodu ili tako nesto? ne kuzim kako vam nije jasno da postoje zatvorske bolnice u kojima lijece zatvorenike , ukoliko moraju ici u neku drugu imaju pratnju. i sad ovo nije povlastica? a s cim je zasluzio povlasticu? iskreno bilo mi je zao kad sam vijdjela da ga vode u lisicama itd,ali ni ovo mi nije jasno,pogotovo nakon sto sam saznala vise o njemu. obicni razmazen mulac, koji je sad izasao malo 15 dana na odmor,gdje toga ima osim kod nas. i taman da je bolestan-ponavljam-ima zatvorsku bolnicu. da je ubio moje dijete i da ga puste van osobno bi se pobrinula da ne ide bez razloga u bolnicu. uzas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare