To je to što me zanima!

Haaški sud je ipak odbio osloboditi naše generale

Obrana generala prošli je tjedan na posebnom ročištu zatražila odbacivanje optužnice koja generale tereti za zločine počinjene u Oluji...
Vidi originalni članak

Obrana generala Ante Gotovine, Ivana Čermaka i Mladena Markača prošli je tjedan na posebnom ročištu zatražila odbacivanje optužnice koja generale tereti za zločine počinjene u Oluji. Poručili su da tužitelji u svom dijelu postupka, koji je završio 5. ožujka, nisu izveli dokaze koji potvrđuju navode optužnice.
Vijeće Haaškog suda u petak je odbacilo njihov zahtjev. Branitelji trojice generala započet će 28. svibnja s dokaznim postupkom, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • thoMPson 03.04.2009.

    chuperak -> nije kriv, ajmo rec da ce ga oslobodit, ali KADA?? i ko ce mu vratit ovo vrime i nepravdu koju prozivljava? btw, ova usporedba hrvatskih i srpskih generala ti stvarno nije tribala...

  • hrvatica_bj 03.04.2009.

    ..generali držite se..Hrvatska je uz vas!!

  • 03.04.2009.

    Srpski generali trebaju i moraju biti u zatvoru, jer su napali drugu državu i ratovali u drugoj državi. Gotovina i naši generali su branili svoju napadnutu domovinu i moraju biti oslobođeni. To je jednostavno tako i to je pravda. Bojim se samo da ovaj je...ni sud ne mari za pravdu, nego samo želi ''ravnotežu u krivnji''. A to ide na dušu (koje nemaju) našhi političara i svih ljiga koji su tamo svjedočili. A svjedočili su neistinu...Nek' gore u paklu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare