To je to što me zanima!

Habijan o prosvjedu oporbe: Ne vidim čega se trebamo bojati

Najavljeno je kako će Vlada i nakon ožujka subvencionirati cijenu struje i plina. Nastavak mjera podržavaju građani i poduzetnici, no poručuju da to nije dovoljno
Vidi originalni članak

Vlada i resorno ministarstvo vodit će računa o tome da standard građana ne osjeti udar, da gospodarstvo ne osjeti udar i da govorimo o cijenama koje su kao i dosad, rekao je Damir Habijan, ministar gospodarstva Republike Hrvatske.

Najavljeno je kako će Vlada i nakon ožujka subvencionirati cijenu struje i plina. Nastavak mjera podržavaju građani i poduzetnici, no poručuju da to nije dovoljno, piše RTL.

SKRIVENI DOSJE IZ OPORBE Kako je propao paket aranžman SDP-a i Možemo!: Misteriozni profesor matematike je krivac

Postavlja se pitanje radi li se o još jednom predizbornom obećanju Vlade.

- Sjećam se da je takva tema i taj postulat bio postavljen i kod prethodnih izbora. Prema tome, pitanje je što bi bilo da Vlada sada, ili prije, ne vodi brigu o građanima i gospodarstvo. Onda bi vjerojatno bio argument 'zašto ne vodite brigu - kaže ministar.

Još uvijek nije poznato kada Hrvati izlaze na izbore, svi iz Vlade tako i Habijan ističu da će 'biti u zakonskom roku'.

'DOSTA JE, ODMAH NA IZBORE' Grbin: 'Hrvatska može bolje, dosta je tiranije, dosta je HDZ-a'

- Izbori će biti u zakonskom roku, onda kada treba biti njihov raspon. Možda je malo širi, ali je sukladno ustavnim rokovima sukladno zakonu. Prema tome, oni će biti u vrijeme kada trebaju biti - kaže.

Osvrnuo se i na prosvjed lijeve oporbe u Zagrebu.

- Vidjevši njihove poruke jučer, ne vidim čega bismo se trebali bojati - kaže.

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • vilim1234 19.02.2024.

    Sta veli Vujnovac za cijene plina,bude i dalje za cent

  • OBJEKTIVNIopettu 19.02.2024.

    Imate srece jer je Hrvatski narod jedan od rijetkih koji podrzava pljacku samog sebe.

  • johnM 18.02.2024.

    neMožemo se sramoti sa temeljima vlasti u Zagrebu. Još kad dodamo woke hejt Bencicku koja samo nešto mrzi,to je recept za sjedi 1. Pa ima li još ljudi u tom možemo da je maknu na neko vrijeme, porasla bi im popularnost. Najgore od svega je što nije ni vokabularno dobra, nije ni do koljena Raspudićki, doduše Raspudicka je prof dr sc, a ova druga je studirala 12 godina. Čini mi se da je Most nakon 10 godina ipak pokazao da je stabilan i da se profilirao, a i imaju iznad 10 posto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare