To je to što me zanima!

HAC Dalekovodu dao poslove vrijedne 800 milijuna kuna?

USKOK je navodno izuzeo svu dokumentaciju o ugovorima HAC-a i Dalekovoda iz čega se može zaključiti da je poslovanje i te tvrtke pod istragom
Vidi originalni članak

Dionicu autoceste od Dugopolja do Ravče čiju gradnju istražuje USKOK jer sumnjaju da je pri tome ukradeno oko 100 milijuna eura, opremala je i tvrtka Dalekovod, piše Večernji list. Dalekovod je osim na spomenutoj dionici od 2001. do 2008. navodno dobio i druge poslove koji su bili u nadležnosti HAC-a, ali i autoceste Rijeka-Zagreb. Večernji piše da je na autocesti od Splita do Ploča Dalekovod ukupno izravno ugovorio radove vrijedne 143,6 milijuna kuna, a od 4,2 milijarde kuna koliko su ukupno vrijedili svi radovi s HAC-om gotovo 800 milijuna kuna Dalekovod je navodno dobio mimo javnog nadmetanja. 

USKOK je navodno izuzeo svu dokumentaciju o ugovorima HAC-a i Dalekovoda iz čega se može zaključiti da je poslovanje i te tvrtke pod istragom. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Derim 11.01.2011.

    Pare DALEKO-VOD-e

  • JovicaDrakulić 11.01.2011.

    nije bitno što je posao dobio dalekovod nego gdje je novac završio podsjetimo se da su i drugi dobivali poslove a novac je završio kod torbe dakle gdje je lova

  • user_61566 11.01.2011.

    je ,i nikom vlas sa glave da padne ,zato samo kradite ,mi ćemo davati,davati, a kad nemamo, ništa zato van po kredit i opet ćemo dati ,divan smo narod ,zato lopuže svi u Hrvatsku ovdje vam je raj imaćete pare i ugled ,ako nešto ispliva , nema brige tu su oprosnice .

Komentiraj...
Vidi sve komentare