To je to što me zanima!

HAC i HC nemaju za plaće, a za igre radnika daju 355.000 kn

Uprava Hrvatskih autocesta je navodno odobrila isplatu od 270.000 kuna za troškove smještaja, opreme i kotizaciju za 180 zaposlenika HAC-a koji će se doći u Trogir
Vidi originalni članak

Trogir će ovaj vikend posjetiti više od tisuću djelatnika tvrtki koje su poslovima vezane uz prometnice. Naime, za njih su u tom gradu priređeni "Cestarski susreti 2012", odnosno sportske igre na kojima će se zaposlenici družiti i zabavljati. Među natjecateljima su i zaposlenici Hrvatskih autocesta, Hrvatskih cesta, Autoceste Rijeka - Zagreb, županijskih uprava za ceste, piše Jutarnji list.

Uprava Hrvatskih autocesta je navodno odobrila isplatu od 270.000 kuna za troškove smještaja, opreme i kotizaciju za 180 zaposlenika HAC-a koji će se natjecati u Trogiru. A iz Hrvatskih cesta za tu manifestaciju potrošit će 85.000 kuna. Podsjetimo, radi se o tvrtkama s velikim novčanim gubicima čije uprave najavljuju otpuštanje zaposlenika. 

Organizator susreta je predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić koji kaže kako ne vidi to kao trošak već kao ulaganje u ljude. Ovi susreti služe za popravljanje međuljudskih odnosa u tvrtki, pojasnio je Stanić.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 35

  • brko1 01.06.2012.

    Ma isplati se ulagati u sex-building kažem vam.

  • jsestak 01.06.2012.

    kruha i igara

  • Snoopy_Thrill 01.06.2012.

    Jadno je sto svi seru kad se sjebe radnike, a jos vise seru kad im se nesta da. I ne vidim zasto svi seru sad po ovom. Ocito pricaju oni koji pojma nemaju, jer ja bi bio jako sretan kad bi se i u drugim firmama jednom godisnje ovako nesto organiziralo. A i svi vi koji ovdje pljuju po ovom, isto bi tako otisli kada bi se u firmama u kojima radite nesto tako se organiziralo - jer ja znam da ja bi. I citam ovo "auti, mobiteli, kartice" , ocito neki ne shvacaju uopce o cemu pisu. ovo je KONACNO nesta dobro za RADNIKE. Kakvi auti, mobiteli, kartice? Ono sto ti ljudi svaki dan gledaju su tisuce auta koji prolaze kraj njih dok oni ispravljaju stupice, provjeravaju ograde, ciste autocestu od dijelova nakon prometne itd, ili oni sto po cijeli dan sjede u kucicama na blagajni. Pa i zasluzili su ako nista drugo da ta firma, u kojoj ovi glavonje i guzonje uzimaju milijune i trose na aute, mobitele, kartice kako je neko reko, da ista ta firma izdvoji tih jebenih 100kn po radniku i da se 2 dana i oni zabave i provedu. Tako da umjesto sto serete tu po necem ovakvom, radije gledajte kako da i ostale firme izdvoje 100kn za svoje radnike pa da i mi odemo 2 dana na more zajebavat se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare