To je to što me zanima!

Hakeri upali u državni sustav? 'Držimo cijelu Srbiju u šaci'

Imamo gotovo sve podatke o srpskim stanovnicima počevši od JMBG-a pa do toga što rade, gdje žive, brojeva telefona, piše u mailu kojeg su hakeri poslali medijima
Vidi originalni članak

Petorica mladih srpskih hakera tvrde da su provalila u državni sustav i uzela JMBG gotovo svih građana Srbije, prenosi Blic. 

Učinili su to jer, kako kažu, srpska cyber-policija progoni isključivo srpske hakere, dok albanske ignorira, ali i kako bi upozorili narod da je njegova privatnost ugrožena te da je zaštita državnog sustava slaba.

"Držimo cijelu Srbiju u šaci. Imamo gotovo sve podatke o srpskim stanovnicima počevši od JMBG-a pa do toga što rade, gdje žive, brojeva telefona", piše u mailu koji je dobila redakcija Blica, uz koji su priložene i tablice s podacima građana Novog Beograda, Voždovca, Novog Sada, Jagodine.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nopliz, nopliz 16.12.2014.

    hvala

  • Sava_1 15.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 12.12.2014.

    Ej hakeri, pošaljite taj popis našim vladajućima, da vide koliko je naših birača na tom popisu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare