To je to što me zanima!

Hakirali Bijelu kuću: Ciljali na izvješće o nuklearnom oružju

Anonimni izvor iz Bijele kuće rekao je kako je informacija o napadu točna, no sustav je na vrijeme zaštićen i nema indicija da su ukradeni bilo kakvi povjerljivi podaci
Vidi originalni članak

Službeni izvori Bijele kuće potvrdili su da je Bijela kuća tijekom vikenda bila meta hakerskih napada, javlja Reuters. Konkretno je riječ o izvještaju koji sadrži povjerljive podatke o razvoju nuklearnog oružja. Hakeri su se navodno koristili već poznatim trikom, poslali su mail zaražen virusom koji omogućuje kontrolu nad računalom. 

Anonimni izvor iz Bijele kuće rekao je kako je informacija o napadu točna, no sustav je na vrijeme zaštićen i nema indicija da su ukradeni bilo kakvi podaci. 

Priča je krenula sa stranica Free Beacon koja je objavila vijest da su Kinezi hakirali Bijelu kuću. Iz Bijele kuće su za Fox News šturo priopćili kako su podaci zaštićeni. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kikirikikostice 02.10.2012.

    neki taliban iz špilje nam je hakiral server,ajmo okupirat jos jednu državu...nebi me začudilo taj scenarij.

  • Hrc25 01.10.2012.

    pa ništa čudno pa hakiraju se i druge stvari i veče, to je internet i napredna tehnologija, i tome se nikada neče stat na kraj zato što ljudi koji rade na nekakvim zaštitama tipa BIJELE KUĆE ili nešto sličnog, nisu dovoljno obućeni za posao koji rade te su nespremni kada se desi napad HAKERA. Bit će toga još

  • Cro-warrior 01.10.2012.

    Ma ovi amerikanci znaju sve..samo nezele rec..

Komentiraj...
Vidi sve komentare