To je to što me zanima!

'Hakirali su me': Na Facebooku osvanule slike njegova penisa

London: Richard Barnes tvrdi kako nije glup i da to nije njegov stil. Nije se izjasio je li to on na slikama, samo je rekao kako mu je profil hakiran. U politici je 30 godina
Vidi originalni članak

Bivši zamjenik londonskog gradonačelnika Richard Barnes (65) ostao je posramljen nakon što su na njegovom Facebook profilu osvanule fotografije polugolog muškarca. Ne vidi mu se lice, ali se vidi spolovilo. 

Glavni glumac na fotografijama sam se slikao iPhoneom.

Inače, Barnes je vijećnik konzervativne stranke za Hillingdon (zapadni London), a tvrdi kako su se fotografije pojavile nakon što mu je netko hakirao račun. Rekao je za Daily Mail da je vrlo tužan. 

- U politici sam 30 godina i nisam je**** glup, a nije ni moj stil. Nisam ni znao što se dogodilo dok mi prijatelj nije rekao. Sve sam fotografije izbrisao - rekao je 'konzervativac'. 

Priča se prvo pojavila na Trending Centralu. Fotografije su mogle biti automatski uploadane s iPhonea na Facebook aplikaciju. Međutim, za objavu na zidu, netko je trebao stisnuti 'publish'.

No, Barnes tvrdi da je hakiran

Barnes, koji ne skriva da je homoseksualac, bio je zamjenik gradonačelnika Londona Borisa Johnsona između 2008. i 2012. godine. 

'Slao sam slike penisa, ali neću dati ostavku'

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Mima Šiš 28.09.2013.

    Kad bih sa ja slikala, i kojim slučajem to objavila, garant bi bila proglašena elementarna nepogoda ! Cunami, npr.

  • ipzadar 28.09.2013.

    Ah ti "knzervativci" .... bljak!

  • mama2misa 28.09.2013.

    ti njihovi konzervativci su sve samo ne konzervativni..svi redom su homiči,domine i prostitutke..nemam ništa protiv nabrojanih ali neka prestanu glumiti ono što nisu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare