To je to što me zanima!

'Halo, vatrogasci? Upao sam u rupu, ali ne znam gdje sam'

Muškarac koji je šetao livadom u Novom Zagrebu upao je u rupu bez poklopca. Imao je mobitel kojim je nazvao vatrogasce, ali nije znao reći gdje se nalazi te su ga morali locirati u policiji preko signala mobitela
Vidi originalni članak

Bizarnu intervenciju imali su večeras zagrebački vatrogasci koji su morali iz betonske rupe u Novom Zagrebu spašavati muškarca.

On je šetao livadom u Adamičevoj ulici i u jednom trenutku upao u rupu koja nije bila pokrivena.

Šokirani muškarac nazvao je vatrogasce i tražio da ga dođu spasiti, no nije im znao reći gdje se nalazi. U pomoć vatrogascima uskočila je i policija koja je preko mobitela locirala muškarca.

Vatrogasci su ga pronašli sklupčanog u rupi te ga predali Hitnoj pomoći koja je ubrzo stigla na mjesto intervencije. 

Kako se doznaje iz zagrebačke policije, muškarac je završio na KBC Zagreb, a još se utvrđuju sve okolnosti ovog slučaja te kako je upao u rupu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • centarfor 25.06.2021.

    Zašto netko iz gradske firme nije stavio neki znak s postoljem da pokrije rupu kao što je prije dva, tri mjeseca takav znak postavio na uglu Masarykove i Gundulićeve ulice. Ovaj ugao je vrlo frekventan i s biciklistima i kolicima i hrpom ljudi ali to nije smetalo niti gradonačelniku Tomaševiću kada je prije desetak dana hodajući s prijateljem po Masarykovoj okrznuo taj znak a koji je još i danas tamo.

  • Ketyy_1 24.06.2021.

    Zagreb pun rupa, posebno se treba čuvati pothodniku, jer je netko uklonio rešetke. Strasno

  • duš man 24.06.2021.

    i onda kajtazi u saboru cvili da je policija previše revna prema njegovim.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare