To je to što me zanima!

Hamas pustio 12 zarobljenika, Izrael oslobodio 30 Palestinaca. Primirje je još uvijek na snazi...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još talaca oslobođeno je u ponedjeljak navečer u skladu s dogovorom Izraela i Hamasa ranije tijekom dana da će se trenutno četverodnevno primirje produžiti za još dva dana, samo nekoliko sati prije nego što je trebalo isteći, rekli su katarski dužnosnici
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 54

  • MaxMatrix 28.11.2023.

    Pa moram reći da djeca i starci koje Hamas vraća izgledaju prilično uredno, veselo, normalno... ne bi čovjek rekao da su bili u nekom strašnom hororu 52 dana...prema ovdašnjim pro-izraelskim komentatorima ta djeca su trebala do sada biti jedno 100 puta silovana i bar po 30 puta iznova zaklana. Sigurno im nije bilo ugodno ali 52 dana je dugo i da bi ovako izgledali morali su se prilično korektno odnositi prema njima. A to je nepojmljivo za "krvoločne sotone" kakvim ih prikazuje Izraelska propagandna mašinerija. BTW - Vlad, kad već ne vjeruješ nikakvim izvorima iz Gaze, šta misliš tko ima veću mogućnost i vjerojatnost lažne propagande, palestinci iz logora Gaze ili Izraelska država, židovski lobi i Američko zaleđe koje kontrolira 98% medijskih kuća u svjetu. Čitaš samo što oni žele.

  • Jožek121 28.11.2023.

    Kod razmjene zarobljenika iz Židovskog zatvora pušten mladić - Palestinac koji je tamo proveo 8. godina a sada ima 20, znći židovi su uhapsili djete od 12. godina i osudili ga na robiju od 8. godina, to su ti pošteni židovi za koje Grlica Radman i Plenko mun vješaju židovsku zastavu na ministarstvo vanjskih poslova, i sramote Hrvatsku.

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 28.11.2023.

    Ovdje bi definitivno trebalo poslati plave kacige, ali pitanje je koliko bi oni bili neutralni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare