To je to što me zanima!

Princ Harry tvrdi da je ubio 25 ljudi u Afganistanu. Napisao je u memoarima i da se ne srami

Ovo je prvi put da je Harry (38) progovorio o broju talibanskih boraca koje je osobno ubio tijekom svoje vojne službe, a rekao je kako je to nešto na što se ne ponosi, ali ni ne srami
Vidi originalni članak

Princ Harry otkrio je u svojim autobiografiji kako je, dok je bio pilot helikoptera Apache tijekom svoje druge dužnosti u Afganistanu, ubio 25 ljudi, piše The Telegraph.

Ovo je prvi put da je princ (38) progovorio o broju talibanskih boraca koje je osobno ubio tijekom svoje vojne službe, a rekao je kako je to nešto na što se ne ponosi, ali ni ne srami.

LOŠI ODNOSI U OBITELJI Princ Harry opet napao brata Williama: 'On i Kate su mi rekli da odjenem nacističku odoru'

Vojvoda od Sussexa piše kako je letio na šest misija koje su rezultirale "oduzimanjem ljudskih života", a kaže kako u žaru borbe nije razmišljao o "ljudima", već umjesto toga o "šahovskim figurama" koje su skinute s ploče.

Princ je dugo bio na meti terorista, ne samo zbog nekadašnjeg kraljevskog statusa, već i zbog dva angažmana u Afganistanu, zbog kojih je bio meta islamističkih terorističkih organizacija. Sada strahuju da bi se nakon objavljenih memoara mogao ponovno naći na meti.

NOVI MEMOARI Harry je otkrio detalje žestoke svađe: 'Zbog Meghan me brat William zgrabio i bacio na pod'

Prošle je godine pokrenuo pravni postupak zbog odluke ministarstva unutarnjih poslova da njemu i njegovoj obitelji odbije pružiti punu policijsku zaštitu prilikom posjeta Britanij. Njegov odvjetnik rekao je da se "ne osjeća sigurnim" dok je u Ujedinjenom Kraljevstvu, jer je izgubio osiguranje nakon što je sa suprugom, Meghan Markle, napustio kraljevske dužnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vilim1234 06.01.2023.

    Okupirao tudu zemlju,ubijao njene ljude ,HR i je bila vjerni sluga i pomagač u okupaciji,i sada imaju morala bilo kome sta govoriti.

  • Izdislav 05.01.2023.

    Kako zna broj, valjda su mu nešto asistenti donijeli od mrtvih kao trofej? Nešto mi poznato......

  • dahvaul 05.01.2023.

    Moš mislit veliki ratnik u snovima ,kuruzni jedino može prodavati kolko papuča ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare