To je to što me zanima!

Hartmann: Izjave Carle Del Ponte su vrlo neodgovorne

Del Ponte je u knjizi napisala kako su kosovski političari, među kojima je i sadašnji premijer Hashim Thaqi, bili umiješani u trgovinu organa 300 srpskih zatvorenika.
Vidi originalni članak

Bivša glasnogovornica glavne haške tužiteljice Carle del Ponte, Florence Hartmann, kazala je kako njezina bivša šefica nema nikakvih dokaza da su se na Kosovu vadili i zatim prodavali organi  srpskih zatvorenika. Hartmann je u kolumni za jedan švicarski list napisala kako je iznošenje takvih informacija neodgovorno i vrijedno prijezira. Del Ponte je u svojoj knjizi napisala kako su kosovski političari, među kojima je i sadašnji premijer Hashim Thaqi, bili umiješani u trgovinu organa 300 srpskih zatvorenika.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mayhem26 17.04.2008.

    Sta mi imamo od tih natpisa \'\'Vrlo neodgovorne\'\' i koji ku..c netko več nepodigne tuzbu protiv nje za promicanje neutvrđenih činjenica i za povredu svih načela jedne republike.Sanaderu sta se čeka,dizi državnu tužbu protiv nje,jedino ako mozda vrsis seksualne radnje sa tim \'\'ni babom,ni dedom\'\' onda te razumijem heheheh......

Komentiraj...
Vidi sve komentare