To je to što me zanima!

Hasanbegović opet u Saboru

Nakon više mjeseci za saborskom govornicom u petak pojavio se Zlatko Hasanbegović govoreći u ime Kluba Domovinskog pokreta o izvješću o radu pravobraniteljice za ravnopravnost spolova
Vidi originalni članak

Hasanbegovića u Saboru nije bilo otkad je polovicom studenoga prošle godine za ulazak u saborsku zgradu uvedena obveza predočenja covid potvrda ili testiranja .

Hasanbegović je tada kazao da se neće cijepiti niti se želi testirati, a dok god je ta mjera na snazi „njegova noga neće kročiti u Sabor”. Moje je pravo imati virus, poručio je.

KLAUŠKI O HASANBEGOVIĆU I DRUŠTVU U Hrvatskoj se umire od Covida. Desnica misli da nije problem u virusu nego u cijepljenju...

Covid potvrde od kraja veljače nisu više obvezne za ulazak u prostore javno-pravnih tijela, pa tako i Hrvatski sabor, jer je zaključeno da obzirom na stupanj imunosti više ne postoji u toj mjeri opasnost koja bi dovela u pitanje njihovo funkcioniranje.

Hasanbegović je sjednicama Sabora bez covid potvrde i testiranja mogao prisustvovati virtualnim putem, no i taj način rada odlučio je bojkotirati smatrajući da su mu ograničena temeljna ljudska prava.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bezaky 12.03.2022.

    Tko je njega birao?

  • 11.03.2022.

    PametnjakovicuAko je tvoje pravo imat virus , niti je pravo prenosit na druge

Komentiraj...
Vidi sve komentare