To je to što me zanima!

Hasanbegović pozdravlja paljbu Plenkovića: 'Nisam uvrijeđena frajla. Ne budimo mimoze'

Nakon što je Plenković opleo po oporbi, zastupnik DP-a i bivši HDZ-ovac Zlatko Hasanbegović poručuje političarima da ne budu mimoze Pozdravlja, kaže, svaki živopisni govor i poziva sve da krenu tim putem
Vidi originalni članak

To je njegov stil. Ja nisam uvrijeđena frajla i ne plačem kada mi netko nešto kaže, poručio je Zlatko Hasanbegović, zastupnik Domovinskog pokreta, jedne u nizu stranaka na koje je premijer Andrej Plenković jučer sasuo drvlje i kamenje. 

Hasanbegoviću to nije zasmetalo. Dapače, pozdravlja takav živopisni diskurs među političarima.

- Plenković ima legitimno pravo reći što god želi, kao što svi ostali imaju pravo odgovoriti na njegove tvrdnje. Ne budimo mimoze i ne pretvarajmo ionako besplodan politički život koji se pretvorio u kaljužu i dosadnu politički korektnu baru. Pozdravljam svaki živopisni govor i pozivam sve političke aktere da krenu tim putem - poručio je Hasanbegović.

VIDEO: PREMIJER VAN KONTROLE Plenković: 'Vi ste iz 24sata? Vi ste najangažiraniji u hajci! Nemojte misliti da se to ne čita'

Plenković je, podsjetimo, u jučerašnjoj verbalnoj paljbi po svima, od oporbe, novinara pa čak i DORH-a, poručio kako neće dozvoliti, između ostalih, da mu soli pamet i docira ekipa iz Domovinskog pokreta, koja tajno snima svoje članove u nekakvom stančiću. Hasanbegović ističe da nema konkretnih dokaza da se to dogodilo. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 16.10.2021.

    Svi oni imaju svoje saborske plačice, povlastice i nije ih briga niti najmanje za bilo što drugo.

  • VLADEK72 16.10.2021.

    Ovaj Haso nikad ništa pametno nije rekao. Samo izvodi neke jezične masturbacije i divi se sam sebi kako je pametan.

  • jožek2 16.10.2021.

    Zašto se sad Hasan-efendija uvlači Plenkanu i odobrava mu njegove izgovorene bljuvotine? pa poturice su nepredvidljive i prevrtlijive i nikad se nezna s njima što misle i kaga će podržati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare