To je to što me zanima!

Hasanbegović tvrdi: Nije istina da ne pričam s Plenkovićem

Tko god prati javni život i kulturna događanja zna da sam se s njim u zadnjih tjedan dana vidio barem četiri puta, rekao je Hasanbegović komentirajući navode da njih dvojica ne pričaju
Vidi originalni članak

Ekstremizam u HDZ-u nikada nije postojao, a ja držim da općenito u hrvatskoj politici nije postojao ekstremizam. Različite patološke političke pojave ne može se nazivati političko stranačkim ekstremizmom. Vrlo jasno treba reći, hrvatskoj politici nitko ne treba i ne može nametati hipoteke tzv. ekstremizma, jer u hrvatskom društvu ozbiljnoga ekstremizma nema, kazao je Zlatko Hasanbegović komentirajući izjavu šefa HDZ-a Andreja Plenkovića danu za njemačku televiziju ARD koji je kazao da će 'istjerati ekstremizam iz HDZ-a.

Komentiravši izjave Vesne Škare Ožbolt da s predsjednikom HDZ-a uopće ne komunicira, Hasanbegović je rekao da se s njim u različitim prigodama vidi gotovo svaki dan, javlja N1.

- Tko god prati javni život i kulturna događanja zna da sam se s njim u zadnjih tjedan dana vidio barem četiri puta - rekao je Hasanbegović.

Zlatko Hasanbegović bio je na otvaranju izložbe Lokalne zajednice kao čuvari baštine u muzeju Mimara u Zagrebu kojom započinje obilježavanje Dana europske baštine 2016.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 233

  • liliana 21.09.2016.

    Može Plenković njega otpisati ali mi više volimo Hasana nego Plenkovića.

  • liliana 21.09.2016.

    Zlatko baš te briga što te ignorira Plenković,narod te voli.Osnuj novu stranku i pokupit ćeš pola Hrvatske.

  • jožek2 21.09.2016.

    Hanđar diviziji nije mjesto u Hrvatskoj, Plenki je to uvidio i sad zbogom hasane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare