To je to što me zanima!

Haski skočio na dvogodišnjeg dječaka i izgrizao ga po glavi

Dječak (2) čekao je sa sestrom majku. U jednom je trenutku potrčao, a na ulici se stvorio haski koji je skočio na dječaka i srušio ga na tlo. Lakše ga je ozlijedio
Vidi originalni članak

Haski je u petak oko 14.30 sati u Virovitici za glavu ugrizao dječaka (2) i lakše ga ozlijedio. 

Dječak (2) je čekao sa sestrom majku. U jednom je trenutku potrčao, a na ulici se stvorio haski koji je skočio na dječaka i srušio ga na tlo. Grizao ga je po glavi, a dječaka je od psa otrgla nepoznata žena. Na ulicu je izašao i susjed Ladislav Matković koji je čuo plač djeteta i vrisak žene.

- Izašao sam na ulicu i vidio kako žena drži krvavo dijete na rukama. Mislio sam da je dječak pao, pa se tako ozlijedio, ali sam doznao da ga je napao pas. Okrenuo sam se, a haski je ponovo krenuo prema dječaku i ženi. Uspio sam ga potjerati, a potom sam dječaka i ženu svojim automobilom prevezao do službe hitne medicinske pomoći - kaže Ladislav Matković.  Pas dječaka nije ugrizao za vrat, već ga je desetak puta ugrizao po tvrdom dijelu glave. U Službi hitne medicinske pomoći u Virovitici potvrdili su da su dječaku sanirali lakše ozljede, te da je s majkom otišao na kućnu njegu. U Pejačevićevoj ulici, gdje je dječaka pas ugrizao, kažu da susjedi drže pse na lancu i da sa psima lutalicama do sada nisu imali problema. Policija istražuje slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • NikolaGregorić 28.12.2010.

    Prva stvar je da taj pas nije haski!! A gospodine/gospođo novinar/ka drugi put se bolje raspitajte koja je pasmina tog psa!!!! Ovime sto ste napisali laznu izjavu da je pas bio haski jer vam jer rekao neki pijani susjed time ste ugrozili pasminu koja je jako miroljubiva i pas koji ce pomoc covjeku a ne ga napasti!!! Imam haskija i radi vase krive izjave ljudi sad upiru prste prema meni da je to moj pas napravio!! moze vas biti sram!!!!!

  • picbaster 18.12.2010.

    ma za cevape dusu dali

  • 18.12.2010.

    imam jos jedan primjer to je dozivio moj muz,kad je dostavljao namjestaj,prolazio kraj jednog frajera i trebe,njih dvoje pricali a kraj njihovih nogu bokser i rotvajler,moj ih muz zamolio da se maknu da moze prolazit normalno jer ga strah,a na to ce ti treba ma nece moja beba nista,ma nije ni uspjela zavrsit recenicu kad rotvajler boksera za vrat i zakolje ga..pa moja luda tetka imala jednog vucjaka,drzala ga na lancu,taj pas je bio sav neki nabrijan na agresivu samo mu je tetka mogla prici o nitko vise,jednom se kraj njega nasao tetkin rodak i frajeru je otkinuo dio misica na nozi i nije ga dala uspavat,pa da nenabrajam dalje primjere....

Komentiraj...
Vidi sve komentare