To je to što me zanima!

Hawking hitno prevezen u bolnicu zbog teške bolesti

Stephen Hawking (67) teško je bolestan već nekoliko tjedana i njegovo se stanje pogoršalo otkako se prošli vikend vratio s puta po SAD-u
Vidi originalni članak

Profesor Stephen Hawking (67), jedan od najistaknutijih svjetskih fizičara i autor knjige "Kratka povijest vremena", žurno je smješten u bolnicu, priopćeno je sa sveučilišta Cambridge u ponedjeljak. Hawking, koji je u invalidskim kolicima i gotovo je potpuno paraliziran zbog bolesti, vozilom hitne pomoći prebačen je u lokalnu bolnicu u Cambridgeu. Jedan je izvor rekao da je Hawking teško bolestan već nekoliko tjedana i da se njegovo stanje pogoršalo otkako se prošli vikend vratio s puta po Sjedinjenim Državama. On je ranije liječen od upale pluća, a izvor kaže kako se čini i da je ova posljednja bolest povezana s plućnom infekcijom, no istaknuo je da još nije postavljena dijagnoza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • virusica 21.04.2009.

    Velik je to čovjek, njegovo stanje je čisti dokaz kako duh preuzme svu kontrolu nad materijom. On tijela ni nema, ne funkcionira mu..a u glavi cijeli svemir! Koliko puta su mu se divila nad svim tim spoznajama, nitko nije jači od čovjeka koji zna, a on zna najviše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare