To je to što me zanima!

Hazard je udario vjerojatno najbogatijeg sakupljača lopti

Charlie Morgan (17) kojeg je nogometaš udario sin je tajkuna Martina Morgana koji je 32. najbogatiji čovjek u Walesu, a bavi se hotelijerstvom i nekretninama
Vidi originalni članak

Nakon što je svijet obišla snimka nogometaša Edena Hazarda kako nogom udara tinejdžera koji je skupljao lopte na utakmici Swanseaja i Chelseaja, u javnost je procurila informacija da je Charlie Morgan (17) kojeg je nogometaš udario sin velškog tajkuna Martina Morgana koji je 32. najbogatiji čovjek u Walesu, a bavi se hotelijerstvom i nekretninama, piše bellenews.com

Martin je i direktor nogometnog kluba Swansea City, a obitelj, suprotno najavama, neće tužiti nogometaša. Za njih je ova priča završena, a Charlie se nakon utakmice u svlačionici rukovao s Hazardom.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Furioso244 24.01.2013.

    Zanimljivo, svi svjetski mediji kude Hazarda, svi portali u Europi vrve komentarima protiv Hazarda, jedino u Hrvatskoj ga ljudi brane... Jao naopake države u kojoj ja nažalost živim..

  • DelPiero10_1 24.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Halebbb 24.01.2013.

    Ma trebao ga je i jace udarit da barem sat vremena ne moze ni stat na noge.Pa sto je legao na loptu balavac umisljeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare