To je to što me zanima!

HDSSB: Očekujemo prljavu igru od "ranjenog" Đapića

U Glavaševom HDSSB zadovoljni su rezultatima. Njihov kandidat, Krešimir Bubalo, sretan je što će se u drugom krugu sučeliti s Antom Đapićem
Vidi originalni članak

Nakon tijesne pobjede Ante Đapića nad bivšim kolegom iz stranke, Gordanom Matkovićem, u drugom krugu za osječkog gradonačelnika Đapić će se suočiti sa Krešimirom Bubalom iz Glavaševa HDSSB-a. Zadovoljan rezultatima, Bubalo je izrazio i zadovoljstvo što će mu protukandidat biti baš Đapić.
- Đapić je do sada bio glavni kreator nestabilnosti u gradu i sada u drugom krugu očekujem od ranjenog lava da igra prljavo. No, ne mislim se spuštati na njegov nivo nego ga pozivam na javno sučeljavanje. Pozivam ga da pospremi sve što treba jer dobro znam da je iz gradskog proračuna izašlo 224 milijuna i da smo već u minusu za 56 milijuna - rekao je Bubalo koji je pozvao sve neodlučne birače i one koji nisu izašli na izbore da glasaju za HDSSB. Osječki HDSSB podigao je kaznenu prijavu protiv HDZ-ovaca koji su, u danu izborne šutnje, po Osijeku i županiji dijelili letke s likom Vladimira Šišljagića u uniformi oficira JNA.
- Jasno je da ti leci idu iz kuhinje HDZ-a, Jadranke Kosor i Tomislava Ivića. To su laži i podvale jer svi znaju da sam 1991. bio dragovoljac i radio kao kirurg u osječkoj bolnici operirajući ranjenike. To je antikampanja protiv mene i zato sam ih prijavio izbornom povjerenstvu, ali i podigao kaznenu prijavu državnom odvjetništvu  - kazao je Šišljagić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • stergema 21.05.2009.

    ma vi stvarno niste normalni... ma tko je bio uhićen??? pa šišljagić se sudio s jna jer je iz nje htio izaći, na kraju je zbog toga popušio otkaz! daj se malo raspitajte, pa onda lupetajte gluposti! osim toga, zar ne znate da je i ivić bio u jna i imao čin??? i on je bio njihov stipendist, kao i šišljagić, a tada se činovi dobivaju automatizmom. i nisu li mnogi naši odlikovani borci i generali imali kojekakve činove i pozicije u jna??!! ne budite glupi, raspitajte se!!!

  • saloma 19.05.2009.

    marko to isto sam i ja čula, i vrlo je lako moguće jer se sve da provjeriti. a za šišljagića ne bih nikad glasala, a bome ni za đapića. jednostavno ne vidim nikog tko bi mogao biti pošten gradonačelnik i župan, što smo nakon svih ovih godina i zaslužili

  • hulk10 19.05.2009.

    Bit će to prljava igra Loleka i Boleka

Komentiraj...
Vidi sve komentare