To je to što me zanima!

HDZ birače mami novom igrom "Glasolovka"

Na službenoj stranici HDZ-a postavljena je igra "Glasolovka" gdje je cilj uloviti što više HDZ listića dok u pozadini Jacques Houdek pjeva "HDZ zna"
Vidi originalni članak

Na službenoj stranici HDZ-a postavljena je igra "Glasolovka" gdje je cilj uloviti što više HDZ listića dok u pozadini Jacques Houdek pjeva "HDZ zna". "Glasolovka" ima nekoliko nivoa, a prelaskom na novi nivo povećava se i brzina HDZ listića koji padaju s neba u glasačku kutiju. Ako se umjesto HDZ listića ulovi list neke druge stranke (SDP, HSLS, HSS, HDSSB), gubi se po jedan od ukupno osam života, a pritom se javlja i pišteći zvuk da je pokupljen krivi listić, a plava glasačka kutija napravi neugodnu grimasu.
Igru možete vidjeti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bijela13 09.11.2007.

    Igrica me do suza nasmijala...i mislim da nije zlo namjerna...kao što neki komentiraju...uostalom bolji im je program od njihove konkurencije što kradu spotove od srba uostalom tko želi da nam se neko obrača s \"drugovi i drugarice\"...

  • fax 08.11.2007.

    vidi se kakvu igru igra hdz, vidim mlađe generacije koje ce tek po 1. put na glasanje-dosta njih gleda stranku po politici koju vodi nego po izgledu, odjevanju i simpatičnosti a puuno je takvih pogotovo mlađih osoba žense populacije. Katastrofa!

  • Elio 07.11.2007.

    cetvrta razina 39 bodova mrzim takve igre vraški su zarazne

Komentiraj...
Vidi sve komentare