To je to što me zanima!

HDZ bus ostao u snijegu, Milinović pješačio u Krasno

Unatoč napornim pokušajima, autobus s likom Ive Sanadera nisu mogli izvući iz snijega te je nekolicina HDZ-ovaca počela očajavati
Vidi originalni članak

Svi van, ajmo gurati!, uzviknuo je u petak HDZ-ov Darko Milinović te istrčao iz autobusa koji je zbog snježne velebitske mećave zaglavio u snijegu nadomak najnaseljenijeg ličkog mjesta Krasnog. Unatoč napornim pokušajima, autobus s likom Ive Sanadera nisu mogli izvući iz snijega te je nekolicina HDZ-ovaca počela očajavati.
- Ma nema veze, Ličani smo, idemo dalje, pješice na skup - uzviknuo je Milinović, te sa svojim timom prepješačio 1500 metara po snježnoj mećavi i na vrijeme se ukazao na skupu u Krasnom. Milinović je i 12. rujna gurao vatrogasni kombi, koji je zagrezao u blato.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Tyson 11.11.2007.

    Nije samo autobus sa likom sanadera zapeo NEGO JE I SAM SANADER ZAPEO U UPAO U SNJEG SA SVOJIM LAZIMA, LAZNIM OBECANJEMA I PRODAVANJEM MAGLE, HT-A I OSTALOG. On je najcrveniji debeli l u z e r . . 1 1

  • user_682 11.11.2007.

    naravno! za gospić se i moraju založiti. bilo bi sramota da nisu jer su na prošlim izborima imali najviše glasova od dijaspore i ličko goranske županije. žalosno bi bilo da nisu ljudima vratili uslugu.

  • grga_ri 11.11.2007.

    zahvaljujuci tom covijeku, nas Gospic je u zadnje 3 godine postao drugi grad .... zato ljudi IDEMO DALJE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare