To je to što me zanima!

'HDZ i SDP sada pripremaju javnost za veliku koaliciju okupljenu oko srednjeg prsta'

Čelnik Domovinskog pokreta poručio je da će, nakon izbora, surađivati sa svima koji prihvaćaju nacionalnu, suverenističku politiku, ne otimaju referendume i ne zadužuju zemlju da bi je tako zaduženu rasprodali...
Vidi originalni članak

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro obratio se javnosti video porukom navodeći kako je njegov pokret nastao kao reakcija na kontinuirano, višedesetljetno uništavanje Hrvatske od strane duopola političkih stranaka.

- Te združene političke partije dovele su Hrvatsku na zadnje mjesto u EU. Hrvatska je ekonomski uništena, zadužena, rasprodana i raseljena. Iz nje je u mandatu Vlade Andreja Plenkovića, otišlo na desetke tisuća ljudi, cijele mlade obitelji. Njih je iz Hrvatske otjerala užasna korupcija koja se javno promovira i brani kao stabilnost i sigurnost! - kazao je.

ODGOVORIO NA SREDNJI PRST Škoro: Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast, onda će dobiti po tim prstima...

Osvrnuo se i na kako kaže prljavu kampanju i poručio da oni koji napadaju Domovinski pokret nisu ni hrvatska ni demokratska ni zajednica, nego interesna skupina političkih elita.

- Mi ćemo surađivati sa svim zastupnicima koji prihvaćaju nacionalnu, suverenističku politiku, ne otimaju referendume i ne zadužuju zemlju da bi je tako zaduženu rasprodali - kazao je Škoro.

 

Škoro je među ostalim kazao kako ovo nisu obični izbori te pozvao sve birače da izberu promjenu i ne glasaju niti za SDP niti za ovakav HDZ.

MIROSLAV ŠKORO: Pokret smo opasnih namjera za političku oligarhiju, a ne žene

- Sada pripremaju javnost za veliku koaliciju okupljenu oko srednjeg prsta i još jednu obmanu birača - rekao je Škoro. 

Ponovio je kako Plenković više ne može i ne smije biti premijer. Kaže kako je Plenković globalist, a za sebe kaže da je suverenist. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 24.06.2020.

    Škoro ne valjaj gluposti.SDP-e ima svoje biračko tjelo i kad bi ušo u koaliciju sa HDZ-m bili bi politički mrtvaci.To im nikad nebi oprostili.A vi prekontrolirajte vaše kandidate koji će biti prebezi u HDZ-e.Volim vas ko pjevača vaša pjesma Mata mi suze uvjek izmami i Moja je kuća na kraju sela .Želim vam uspjeh ali ne mojte mi pljuvat po SDP-u mi smo stabilno biračko tjelo ma ko bija na čelu stranke uvjek glasujemo za nju.

  • apolitični 22.06.2020.

    siguran sam da nitko neće moći dobiti većinu i da neće biti koalicije sa škorom, a manjinska vlada će pasti jer neće imati dovoljno ruku da bilo što prođe pripremite se na novo glasanje. Predlažem stoga da glasački listići vrijede kao oni za loto kad ti vrijedi za više uplata ,da ne moramo stalno glasati .

  • centarfor 22.06.2020.

    Škoro već si dosadan s tim srednjim prstom, pogotovo od kada i sličiš na srednji prst.

Komentiraj...
Vidi sve komentare