To je to što me zanima!

HDZ na svojoj stranici objavio SDP-ov program

HDZ-ovci su, za razliku od SDP-a, program konkurencije objavili na istaknutijemu mjestu, u crvenom kutku potpuno plave HDZ-ove stranice
Vidi originalni članak

SDP ga skriva. Zato ovdje možete pročitati njihov “Program”, stoji u crvenom kutku potpuno plave HDZ-ove internetske stranice. HDZ-ovci su, međutim, program konkurencije objavili na istaknutijemu mjestu od SDP-a. Na stranici socijaldemokrata posjetitelj se treba dobro pomučiti da uoči njihov program.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • purger75 20.11.2007.

    Bez obzira na sve ovi je stvarno nisko. To je cisto kriminalno djelo isto kao plagijat, piratizam, itd. Ovime je vladajuca stranka stvarno pokazala svoje pravo lice, te da se stvarno \"drze\" zakona od prvog do zadnjeg dan vlasti!

  • entoni 20.11.2007.

    Koga to zanima mi čemo,da,da,moš misliti !!!!! Papir trpi sve.... I ženskoj se sve obeća a poslje.... Pokazali su oni dovoljno da ne smiju na vlast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • user_682 19.11.2007.

    fučka se meni za njihove programe kada se ne drže niti jednog. gledam koliko koji radi i za što se zalaže kroz zadnjih osam godina. nisam glupa da vjerujem u njihova obečanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare