To je to što me zanima!

"HDZ neće dozvoliti da zbog ikoga plati političku cijenu"

Jandroković je govoreći o situaciji u Agrokoru najavio skoro raščišćavanje konzultantske afere premda je uoči skupa kazao da Predsjedništvo stranke još nije raspravljalo o mogućoj odgovornosti ministrice Dalić
Vidi originalni članak

U Šibenskom kazalištu održana je proslava 28. obljetnice osnivanja ogranka HDZ-a u Krešimirovu gradu, a glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je i moguće ishode konzultantske afere u posrnulom koncernu Ivice Todorića.

Jandroković je govoreći o situaciji u Agrokoru najavio skoro raščišćavanje konzultantske afere premda je uoči skupa kazao da Predsjedništvo stranke još nije raspravljalo o mogućoj odgovornosti i eventualnoj smjeni potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić. 

- U tijeku je sada analiza - da vidimo što se točno dogodilo. I nadam se da ta analiza neće pokazati nešto negativno. Jer ako pokaže nešto negativno, onda će oni koji su za to odgovorni morati i odgovarati! I Hrvatska demokratska zajednica neće dozvoliti da zbog bilo koga tko je eventualno nešto krivo radio, plati političku cijenu! To vam jamčim - naglasio je Jandroković, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • zvjezdana pikl_1 10.02.2018.

    Vi svi imate odgovornost:Prema ljudima koji rade po konzumima. Njihovim radnim jestima,egzistenciji svih njih i njihovih ukućana. Kao i svim ostalim građanima:Koji iseljavaju iz zemljke sa svojim obiteljima. Ako se sve to nastavi:Fondovi će biti prazni jel neće ih imat tko puniti.

  • laky03348 10.02.2018.

    Zato narod zbog vas placa vase zaduzivanje naroda,tako da su zbog vas vec i tek rodjena djeca duzna.

  • mily 10.02.2018.

    morat će odgovarati? Kako? Biti će smjenjeni:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare