To je to što me zanima!

HDZ objavio snimku Grmoje: 'Neću te hapsiti jer smo dobri'. Grmoja: To uvijek Sukiju šaljem

Nisu napisali o čemu se raditi niti je objašnjen kontekst snimke. Nazvali smo Grmoju koji nam je rekao kako je poruka išla Zvonimiru Sunari Sukiju, koji mu se uvijek javi kad ovaj napadne HDZ
Vidi originalni članak

HDZ je audio snimku objavio na službenoj Instagram stranici.

Na njoj se čuje kako Nikola Grmoja navodno najavljuje pravne progone i nekome govori da će biti zaštićen jer je dobar s njim.

Nisu napisali o čemu se raditi niti je objašnjen kontekst snimke.

Nazvali smo zastupnika Mosta Grmoju koji nam je rekao kako je sve to obična šala. 

- Kad god kažem nešto protiv HDZ-a na televiziji, javi mi se Zvonimir Sunara Suki porukama tipa 'stradat ćeš', 'sad si gotov' i slično. Uz to mi i prijeti da ću nastradati, govori da mi ide kraj, ali i poručuje da se povučem iz politike. Uglavnom mu na to odgovorim da se ne boji, da ne bude u strahu i da ću ga abolirati. Tako je bilo i ovaj put, kad sam mu poslao glasovnu poruku, on je očito to proslijedio njima, kazao je Nikola Grmoja (Most). 

- Ovo samo pokazuje koliko je HDZ očajan i koliko su u strahu od Mosta - poručio je Grmoja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hrvatska demokratska zajednica (@hdz.hr)

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 01.02.2024.

    Grmoja i šala nemogu u istu rečenicu. . Grmoja i mostovi najlošiji izbor za Hrvatsku... Sjetite se kad mise znali dal' SDP dal' HDZ. Pa opet HDZ i opet pad.... Želite ponoviti... Jedina smiješna stvar koju grmoja rekao je da očekuje xx mandata!!!!

  • flajpan.M 31.01.2024.

    Kaj se događa sa Grmojom?Kaj on jede,pije?Pa covjek misli da je najjaci..Nabrijo se protiv Plenkovica a nista mu ne može itd.Da se nije zaljubio?Pa dva puta ih je HDZ izigro,kaj hoce i treci.Da se razumijemo,nisam covjek od politike niti me zanima ali ovo je vec smijesno.

  • Uvijek ispred 31.01.2024.

    Ako ovo ide u prilog HDZ-u, jadni smo 100%.A most je nakupina debila, koja je štopirala Hrvatskukada smo očekivali promjene a oni sa HDZ-om šurovali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare