To je to što me zanima!

HDZ opet na meti: Uvredljivi grafiti na zgradi u Šibeniku

Dok policija bezuspješno pokušava utvrditi tko je počinitelj, šibensko-kninski HDZ o tome nema dvojbe. Uvjereni su kako su glavni krivci 'lijevo orijentirane stranke i SDP'
Vidi originalni članak

Fasadu zgrade u kojoj su prostorije Hrvatske demokratske zajednice u Šibeniku išarali su uvredljivim grafitima. Na zgradi su u utorak bili napisi poput 'HDZ - lopovi', 'Jaca - izdaja', 'Crvena štraca' i drugih. Ispisao ih je nepoznati počinitelj ilustrirajući napise falusima i zalivši tablu HDZ-a ostatkom boje. Dok policija bezuspješno pokušava utvrditi tko je počinitelj, šibensko-kninski HDZ o tome nema dvojbe.

- Ovo je prirodna posljedica i rezultat prljave kampanje koju vode lijevo orijentirane stranke na čelu s SDP-om - rekao je šibensko-kninski župan Goran Pauk.

- Nažalost, naučeni smo na brutalna vrijeđanja poštenih, časnih i čestitih članova HDZ-a. Kako možemo uopće naslućivati tko su akteri ovih vrijeđanja i ponižavanja, isto tako možemo i naslutiti i da ti isti akteri na vodećim pozicijama naše političke zbilje vide gospodu Linića i Čačića koji su za vrijeme svoje vlasti definitivno bili akteri najvećih afera u Hrvatskoj - rekla je saborska zastupnica Nedjeljka Klarić.

HDZ-ovci su uvredljive grafite odmah izbrisali, tako da ih je vidio tek mali broj ranoranilaca.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • jožek2 19.10.2011.

    Dokle je ova garnitura Hdz-ea na čelu sa Kosor i Šeks dogurala da je danas sramota biti član te stranke. Sve je to vidljivo iz reakcije običnog osiromašenog Hrvatskog puka.

  • feba 19.10.2011.

    Pa najteže je priznati da je HDZ kriv za bilo što i da je narodu dosta.Svi su krivi ali HDZ ne.

  • walterbranisarajevo 18.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare