To je to što me zanima!

HDZ ostao bez većine u Zadru, vijeće ovisi o Ričardu: 'Morat će se je**** truditi da me dobiju'

Ma nije me ni briga za taj drugi krug. Bilo bi dobro, jali u posljednjih godinu dana toliko mi se lijepih stvari u umjetnosti i životu uopće dogodilo, da mi drugi krug ništa ne znači, kaže Enio Meštrović
Vidi originalni članak

U Zadru u drugi krug idu Branko Dukić (HDZ) i Marko Vučetić, kandidat koalicije SDP-a, Glasa, Centra, AM-a i HSS-a, a HDZ nije osvojio većinu u gradskom vijeću. Većinu u gradskom vijeću neće moći formirati ni HDZ ni SDP bez velikog iznenađenj

Kome će se Meštrović prikloniti u drugom krugu nije poznato, a on je tijekom kampanje ponavljao da njegov obraz i obraz njegove obitelji nemaju cijenu. 

POGLEDAJTE VIDEO Izborna emisija u studiju 24sata

U izbornoj večeri Meštrović je odavao dojam čovjeka kojemu je laknulo u trenutku u kojemu se činilo da neće u drugi krug, javlja Slobodna Dalmacija, za koju je komentirao što će dalje.

- Ma nije me ni briga za taj drugi krug. Bilo bi dobro, jer bi se Ričardov show nastavio, ali u posljednjih godinu dana toliko mi se lijepih stvari u umjetnosti i životu uopće dogodilo, da mi drugi krug ništa ne znači, rekao je u prvoj izjavi Enio Meštrović.

LUDILO U ZADRU: 'Ne znam koliko potpisa trebam skupiti, ali znam koliko ću ukrasti kad dođem na vlast'

A na pitanje tko može računati na postizbornu koaliciju s Meštrovićem u Gradskom vijeću, kaže: 

- Dajte mi malo vremena. Ali, ono što već sada mogu reći je ovo: svatko tko me "želi dobiti na svoju stranu" morat će se jebeno potruditi!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pacovikozec 17.05.2021.

    skoro gubi i blamira se gdje god se pojavi!

  • lukicluka11 17.05.2021.

    Državnim Novcem je hdz u svakom sazivu i sabora i lokalnih izbora puno zastupnika kupio, pa se bojim da će i Ričard pasti na hdz-eove državne milijune, jer Plenkošenko je pravi lopovski švercer i trgovac, jer gdje burgija ne može, novac može.

  • bella_* 17.05.2021.

    Eeeee moj Zadre🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare