To je to što me zanima!

HDZ-ov izvor: Most je prekinuo pregovore; Most: To nije točno

Članovi Mostovog pregovaračkog tima, kako doznaje Jutarnji list od izvora iz HDZ-a, iznenada i bez ikakvog objašnjenja prekinuli su današnje pregovore s HDZ-om
Vidi originalni članak

Članovi Mostovog pregovaračkog tima, kako doznaje Jutarnji list od izvora iz HDZ-a, iznenada i bez ikakvog objašnjenja prekinuli su današnje pregovore s HDZ-om oko usklađivanja programske platforme.

Izvor iz HDZ-a kazao je kako su iz Mosta samo rekli da pregovora neće biti do ponedjeljka, javlja Jutarnji list.

 Most je u četvrtak oštro opovrgnuo napis na portalu "Jutarnjeg lista" prema kojima su članovi Mostovog pregovaračkog tima iznenada prekinuli pregovore oko formiranje vlade s HDZ-om.

Ocijenili su da su takve informacije neistinite, netočne i zlonamjerne.

"Pregovori idu svojim uobičajenim tijekom i nastavljaju se idućeg tjedna", doznaje Hina iz Mosta.

Stier: Nisam čuo ništa o prekidu pregovora

 Politički tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier rekao je u četvrtak kako nije čuo ništa o prekidu pregovora HDZ-a i Mosta.

Glasnogovornik HDZ-a Ivan Jabuka potvrdio je da nije istina da su pregovori prekinuti te je izvijestio da se nastavljaju u ponedjeljak. 

Ranije su iz Mosta također opovrgnuli napis na portalu "Jutarnjeg lista" da su članovi Mostovog pregovaračkog tima iznenada prekinuli pregovore oko formiranje vlade s HDZ-om. Takve informacije ocijenili neistinitima, netočnima i zlonamjernima. 

"Pregovori idu svojim uobičajenim tijekom i nastavljaju se idućeg tjedna", doznaje Hina iz Mosta.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • Gena Vava 30.09.2016.

    Ma to su samo MOST-ovci otišli na poduži vikend (da dogovore novu strategiju)...

  • Kor - Jan - Dar 30.09.2016.

    Jel samo moja malenkost ima ružan osječaj, da je ova trakavica sa MOST-HDZ-om i ostalima, zamornija od svih hrvatskih, turskih i inih sapunjara skup, samo magla za pokrivanje nečeg još i goreg??? Čega, toliki kapicitet nisam pa ne znam. A more biti svakaj,, od rasprodaje za siću nećeg kaj se u Hrvatskoj još more prodati ( eto, i Badel nedavno ode u tišini mutika*ama,,,,, a i najava poskupljenja struje je već zaboravljena tema,,,,,,) ili su u pripremi novi porezi koji će zasigurno jako "razveseliti" građanstvo, pučanstvo i seljaštvo Hrvatske,,,,,,,,,,,,,ili prodaja kakvog otoka možda,,,,,,,,,,, svakaj more biti samo ništa dobro,,,, osim naravno društu sa Markova Trga, trga Žrtava Fašizma u metropoli, Iblerova trga o ostalih kuća nemorala i opačine svake vrste diljem Hrvatske i šire.

  • kokaza10 30.09.2016.

    Izgleda da novinarima nedostaje tragikomedija predzadnjih izbora, pustite nas na miru sa glupostima! Javite kad je vlada formirana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare