To je to što me zanima!

HDZ-ov mesar je godinu dana Sanaderu čuvao skupa odijela

Bivši premijer je navodno u prosincu 2010. godine Stjepanu Fioliću u Maloj Mlaki odnio desetak ekskluzivnih Brioni odijela. Poslije ih je spremio na sigurno
Vidi originalni članak

Stjepan Fiolić nije samo skrivao slike bivšeg premijera Ive Sanadera nego i njegova luksuzna odjela, piše Jutarnji list

Sanader je navodno u prosincu 2010. godine, na Fiolićevo imanje u Maloj Mlaki odnio desetak ekskluzivnih Brioni odijela. Sanader je pak nakon što su ga pustili da se brani sa slobode navodno ta odijela pokupio kod Fiolića i spremio ih na sigurno.

Riječ je o vjerojatno najbolje krojenim odijelima na svijetu. Samo jedno odijelo, zajedno s kravatom i košuljom, stoji oko tri tisuće eura, pa se pretpostavlja da je ukupna vrijednost skrivene odjeće oko 200.000 kuna.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ZMIJA1 09.07.2012.

    dr. Ivo i njegove kolekcije, pre jak je

  • polo60 09.07.2012.

    Najbolje za najbolje mene zanima koje gače nosi ,možda imaju automatski afrodizjak ,prestanite nas više daviti s tim glupostima ,od toga se ne živi .

  • Dorica_2 09.07.2012.

    Slazem se da ima jeftinijih odijela,a da smo mi "PREMIJERI",i sa takvom placom,ma i mi bi nama kupovali najbolje,a mozda i bolje od najboljeg. Gdje su ostali,nitko vise ne spominje SUKERA,i on ima kvalitetnih SATOVA,odijela,i u stvari svi politicari su odjeveni"SKUPO",a ne samo jedan od njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare