To je to što me zanima!

HDZ-ovac izvrijeđao Kajtazija i poručio: Laže kao srpski cigan

Veljko Kajtazi prozvao je Stevu Culeja zbog vrjeđanja na nacionalnoj osnovi i govora mržnje, na što mu je Culej odgovorio da ga nije vrijeđao te ga je optužio da laže
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik i kandidat Saveza Roma u Hrvatskoj u XII. izbornoj jedinici Veljko Kajtazi prozvao je u utorak saborskog zastupnika i HDZ-ovog kandidata u V. izbornoj jedinici Stevu Culeja zbog vrjeđanja na nacionalnoj osnovi i govora mržnje na njegovom službenom Facebook profilu, na što mu je Culej odgovorio da ga nije vrijeđao i da bi se Kajtazi  zbog izrečenih laži trebao ispričati čitavom hrvatskom narodu. 

Kajtazijev ured dostavio je u utorak medijima fotografiju izjave koju je Culej objavio na Kajtazijevu službenom facebook profilu, navodeći da su jako razočarani i iznenađeni tim postupkom saborskog zastupnika te mole nadležna tijela za ​žurnu reakciju.

Culej je na Kajtazijevu profilu napisao: "Poštovani Romi ne vjerujte bivšem oficiru JNA laže ko srpski cigan i nije dio vas hrvatskih Roma, u Hrvatskom Saboru iznosi laži i radi po nalogu mrzitelja Hrvata što nije vaš program suživota".

Kajtazi je na taj komentar u objavi napisao "[GOVOR MRŽNJE] Ovo sam najmanje očekivao od kolege saborskog zastupnika".

Na novinarski upit hoće li se ispričati Kajtaziju zbog vrijeđanja Culej je u utorak u Hrvatskom saboru izjavio da će se ispričati ako ima uvredljivog sadržaja, ali da se ne može ispričati zbog činjenica koje je napisao, a to je da je Kajtazi bio oficir JNA i da je lagao kad je na zadnjoj sjednici Hrvatskog sabora ustvrdio "da Hrvati bacaju bombe Romima u dvorišta i da za to ima dokaze".
Neka dokaže da su Romi ugroženi od Hrvata, pogotovo neka podastre dokaze o bacanju bombi u dvorište Roma. Kajtazi bi se za te laži trebao ispričati čitavom hrvatskom narodu, izjavio je Culej.

Ni na koji način nisam uvrijedio niti jednog Roma koji su dio naše hrvatske zajednice i među kojima imam brojne prijatelje. Kajtazija nisam nazvao srpskim ciganom, već sam napisao da je lagao kao oni koji lažu, objasnio je Culej.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • liliana 25.08.2016.

    Samo vrijeđajte Hrvate a Srbe i Rome ne dirajte,oni su zaštićeni.Hrvate možete pljuvati,nazivati fašistima ali ostale narodnosti u Hrvatskoj ne dirajte.To je posljedica naših hrvatskih Juda.Bravo Hrvati bili ste i ostali kmetovi.

  • dahhmal 25.08.2016.

    Kakvo je to vrijeme doslo ciganu nesmes reci da je cigan ,crncu da je crnac ,zidovu da je zidov ,narocito pederu da je peder

  • adika 24.08.2016.

    Znači ovako.Otvorim 24 sata i vidim na moj komentar ( Vic) u vezi ovoga članka žuti karton. Ja ispričao vic za koji se ni za vrijeme socijalizma u Jugi nije odgovaralo, i dobijem od admina žuti karton. A kada vidim komentare koji su naslovljeni točno na Kajtazija i Culeja , da su ovaki , onaki, lažu , kradi, pa su kao s...i, pa lažu kao s...i, pa sr.i lažu, lažljivci su , pa Kajtazi laže , cigan , pa lopov, pa onaj Culej je u...ša, pa laže jar je iz te stranke kojaje lažljiva. Pa sve najgore i najuvredljivije o njima, i nikome ništa , a meni za vic koji se u Jugi i socijalzmu nije odgovaralo -ŽUTI KARTON. E je to hrvatska demokracije.Za vic žuti karton, a nekoga ocrniš pošalješ u 3PM i nikome ništa.Stvarno demokratski .

Komentiraj...
Vidi sve komentare